- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
Ми да те водя на клубче,за кво да се разхождаме като не харесваш романтиката,да си разцъкаме една бутилка уискиПървоначално написано от SilverRain
![]()
виж тва можеПървоначално написано от aciko
Явка 10х за поздрава![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Янче, много си щастлива беПървоначално написано от girlche
![]()
Ето,винаги мога да измисля алтернатива![]()
ахъъъПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Mii рождения ми ден мина прекраснооПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Много рано е минал беПървоначално написано от girlche
![]()
Ейй...ЧРД, Жива и здрава, много щастие, много любов... Всичко, което си пожелаеш да ти се сбъднеПървоначално написано от girlche
![]()
Мале ква снимка си открих,тука все едно съм на амфет![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4526857_n.jpg
емчии естественоПървоначално написано от aciko
, ъъ все пак см на 14 и не моа да си направя рождения ден доо 2-3 в някоя дискотека,ама беше невероятен т'ка ,че ..
![]()
![]()
![]()
Благодаря СашооПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Яничкеее,честит рожден ден,да си ми жива здрава,мн щастие и любов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ии здравейтееедо сега бях на цирк
леелеее имаше глобус на смъртта и в него караха мотори
беше най-уникалното нещо което съм виждала в цирк
бяха първо 2-ма мъже и после влезе и една жена,дето казаха че е единствена в света която прави този номер...кво ли не правиха с тия мотори..уникално!
![]()
![]()
Яниии честит рожден ден мила да си жива и здрава щаслива влюбена и загубена (повече влюбенаПървоначално написано от girlche
) и нека всичко ,което си пожелаеш да се сбъдва
![]()
Diiddy
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
Аз на цирк само 1-нъж през живота съм си ходил![]()
Иначе хелоу...
Мисии Габинцее, миси Чефкоо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз не съм пропуснала нито един като идват туканаправоо ме изумиха,тва да караш мотор в такъв глобус
въртяха се с главата надолу..не знам как да го опиша
![]()
![]()
Абее...ти от де си? Все се каня да питам и все забравямПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Винаги ми е било чудно...ако примерно паднат и счупят нещо кво правят?![]()
СофияПървоначално написано от L0ST
![]()
еми принципно на сички номера са вързани,рядко не са..пък и те са подготвени за всичко..единствено на "Колелото на смъртта" и "Глобуса на смъртта" не са вързани и реално опасността е огромна..тва трябва да си баси човека да се подложиш на товано аз миналата година бях в Сандански на някъв цирк..мн тъп междудругото,понеже беше малък а аз съм свикнала на тия в София..и там на колелото на смъртта една тръгна да пада и така се уплашиха сички но успя да се хване в последния миг иначе имало един смъртен случаи преди години..
Оф, верно бе...ти си ми близко - има няма час и малкоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Брех... Да ен искаш да ставаш такава..там дето правят номера из цирковете (забраих им името)?
ХенииПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
И ти си много радостна![]()
![]()