- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
БуК е доказателството за спам... Аз спрях да пиша за няколко месеца, и след това влизам и гледам я с 20к мнения... А малти от 2к мнения на 16к![]()
Ем то фъна заприлича на кофата, аз репортирам темите, ма не всички ги заключват...
А на мен пък и влияят :PПървоначално написано от ByK
Миналата година хапчетата ме спасиха от пункция..айде не бяха баш хапчета, бяха инжекции
![]()
Таа.. кво си рисува?![]()
Бук...тва ми беше мноу познато и ся се сещам...Така беше ника на първия хакер, с който се запознах преди 4-5 години... Той ме научи да снифвам и редактирам пакети, което после ми беше мноу полезно в WoW ...Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
Саши![]()
![]()
еми е тва http://www.watchmojo.com/blogs/image...or_a_dream.jpg жената на тересата![]()
Накадах преди си спазвах некви мои глупави норми да правя на ден най - малко по 100..докато сега и да искам нямам време
некво ми доскуча тук.. повечето стари вече не влизат а се напълниха с някви с регистраций от преди 1-2 месеца и вече са "завладели" раздела.. Е кажи ми как да имам желание да влизам![]()
Под стари трябва да обобщиш период![]()
и аз тва викам.. от както го гледах нещо ми клопна дъскатаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Пък аз се чудя дали да го гледам...тея драми ми скапват настроението за дни наредПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
епа да речем.. периода на времето от моята регистрацияПървоначално написано от Nakadah
пък и по - стари..
просто повечето не съм ги мяркала с месеци,ако не и година..
абе![]()
еми прави си сметка от моетоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ем...щом го рисуваш, начи ти е харесало многоПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
абсПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Има ли някоой :P
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
PC-to vseki den m-du 1 i 2 dava BSODA laptopa nqma phonetica...
![]()
дава каквоооПървоначално написано от L0ST
емм инсталирай си
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Как може да не знаеш..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
Легендарния blue screen of death (син екран)![]()
Мързи ме да му слагам win, макар че последния път за 16 или 17 минути беше готова 7-ца с всички драйвери![]()
Нее просто 7-та си ги има всички драйвъриПървоначално написано от L0ST
ама естествено при мене всичко става по-бавно
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Aaa, видеото отделно си го слагамПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
Еее ти майтап ли си направи то и аз си слагам всички по отделно, че то половината функции не работят инак..Първоначално написано от L0ST
Абе Мартина с тебе ли се избазика за е-конт
Ентусиазиран НЕпукист™
И аз слагам освен видеото още 1-2.. Но като цяло 7-та си има повечето и горе-долу работят при мен... Вече на лаптопа беше зор, чи видеото старо и едвам го подкарах на 1280х1024 (нативната резолюция на дисплейа)..а 7-та хубаво върви, той е centirno 2.1ghz, 2GB ram.. предостатъчно за 7-цаПървоначално написано от golf_5_r32
Иначе не, и двамата се базикахме...
Ееее щом казваш :P но не ми обръщай внимание за мен всичкио е слабоПървоначално написано от L0ST
Тя нарочно понеже си направих труда да я уважа за рождения и ден и нямаше как нали все пак са 600км, че и отгоре... и пращах с е-конт и сега защо да не си прави гавра с това... auhauahuahauhxuahxuahxua
Ентусиазиран НЕпукист™
7-та си хвърчи, да не говорим пък че единственото нещо, за кеото го ползвам е програмиране и ми трябва само visual studioto да тръгаПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
допълних отгоре..![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Ами на мен нищо ми не е направила.... и тва си беше базик, дето и аз го ползвам...данали е било свързано баш с теб...
Виж сега знам си човека принципно аз и за това се държа така просто казах, че ми писна да ми се държи като някоя свръх пикла.. знаеш ли как ги обичам такива... та дос ега я търпях щото не е такова пишлеме ама реши нещо да става много голяма изведнъж и не минават номерата и при мен.. ааа та нейния израз е нещо за пощите беше.. та за това го казахПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™