- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
Ооо, ГабиПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Оправяш ли се?
Първоначално написано от L0ST
![]()
Не,напротив ставам по-зле..не знам за кво ходих на даскало,но утре няма.Като се прибрах повръщах..цял ден ми се гади..целите крака,ръце,гръб,лице..сичко ме боли..кашлям,болят ме вътрешностите,носа ми яко тече..абее трагично е![]()
тии![]()
Аз все същото..като последните 3-4 дена. Нито по-зле, нито по-добре..Първоначално написано от evalongoriq
... абе кофти работа..но не съм толкоз зле колкото ти... Утре класно по БЕЛ и контролно по математика ... ше им еба майката и проклети даскалици, да се замислят, толкоз време има още - 3 седмици, а те ни дават по няколко контролни на ден
![]()
![]()
![]()
Иначе кво правиш?
оО.. Габи не е момента да се разболяваш..![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
да се оправяш ейПървоначално написано от L0ST
![]()
Мани ти ама и нас ни съсипват,накрая на годината направо в гъзъ ми бъркат вече,то не бяха контролни,домашни..откачих. .![]()
късно е вечеПървоначално написано от Sibel1990
яко съм болна
![]()
ехх, че ми трябваше..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
абе оправай се, чИ щИ плача..
![]()
![]()
Абе страшно ме бута нещо от вътре.. това може ли да са хормоните??![]()
![]()
![]()
![]()
не не просто не ми обръщайте внимание.. обИчам Ви ..
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Уффф.. кЪде е Миша бе ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ти да се оправяшПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Иначе домашните съм ги заебал, ще преписвам и тва е... Но контролнитеПо математика една 3-ка и 5-те ми шестици тоя срок си заминават
Утре 2, петък 1, понеделник 2, сряда 1, четвъртък 2 направо да откачиш![]()
![]()
![]()
мсПървоначално написано от Sibel1990
![]()
от пубертета е![]()
![]()
и при теб е така, нали?Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Абе онзи ми предлага, аз отказвам...
след малко го питам дали искаа.. абе просто съм откаченаа...![]()
![]()
![]()
![]()
мЪ нъ мен ми хЪресвали цицитЕ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Офф като каза математика,направо ми иде да извия гръкляна на наща г-жаПървоначално написано от L0ST
първия срок имам 6,сега каза че ще ми пише 5 втория срок и 5 за годината
класния говори с нея,че трябва оценката да е в полза на ученика ама тя си го е решила..деба нещасницата.
Аз утре няма да ходя на даскало,но пак ще ставам в 6 да се срещна с една съученичка да и дам една рисунка да я предаде на г-жата,ако не я дам свършено е с мене![]()
Успех![]()
И при мен да![]()
Като спомена цици се сетих,днес отивам аз да плащам водата и там на опашката няква гнусна бубулечка ми полази в пазватаи ми идеше да се разпищя и уж да я махна,а тя умря вътре ама ми беше неудобно пред хората да бъркам да я вадя,щях да умра
![]()
Еми то при анс винаги е било така - 2та оценка е решаваща... 1-ви - 5, 2-ри 6 --> 6 за годината, НО ако 1-ви 6, втори -5 -->5 за годината...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Голяма работа...те овечето и без това вече са виждали цици...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Аууу.. тез гнусни създания.. Един път един лигльо ми беше хрърлиш муха и то влязло там.. прибирам се аз и се преобличам.. та пада изведнъж тая муха.. на сутринка направих момчето мухльо...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
ем да ама на опашката имаше някви дядковци и малко тъпо да си ровя в пазватаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Знам,че е така,ама всички останали учители пишат по-високата оценка,понеже тая година сме 8-ми клас и зимаме диплома и стипендия ама тая тъпачка не и пука![]()
кофтиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
А ние пък сме пускали некво животинче (едно гущерче) под завивките на моя съученичка на едно зелено училище...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
пффф... аз съм свикнала.. всеки ден или ше ми пъхне цвете там или нещо друго..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Ама ако имаше някой пич там, щеше да бръкнеш, налии ?Първоначално написано от evalongoriq
![]()
От кой клас взимате стипендии? От 8-ми или 9-ти.... Впрочем тея 21 лв до никъде не стигат, те за 1-2 дена си заминават.... то половината ми сметка на телефона даже не могат да покрият![]()
Абее най-редовно ми се случва като ям и после сутиена ми е пълен с трохи![]()
Е ако беше хубавец,може![]()
ама пред дядковците не,стари са за такива работи
пък и аз бръкнах веднъж като я убих ама втори път не съм
![]()
От 8-ми,аз не съм оформена ама си знам оценките вече..хващам и отлична диплома и стипендия5.64 ми е всичко,а само за дипломата 5.62
те вярно са никви пари ама кой ти ги дава
![]()