- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
гущер, а ?Първоначално написано от L0ST
да ми напраят такова нещо ше ги спукам..
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
А те какви работи ни правихаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
![]()
Оххх.. спомних си, че 3пъти в минута с крак ударих един по онези работи и щеше да припадне горгия...Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
а ваще ко праят ??
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Бахти кви сте злобниаз съм добра с момчетата
само понякога ако някой ме дразни му ударя шамар или го сритам на "онова място"
![]()
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
ем...ходи без сутиен, няма да имаш такива проблеми....![]()
Преди 2 месеца, когато почнах отново да пиша тука, в училище и приятели имаше една тема, която аз и още 2 момчета бурно подкрепяхме: "В училище без сутиен"...ако ен се лъжа и група във fb се формира даже...![]()
Иначе на ен успеха ми е към 5.80 +![]()
да бе,без сутиен е мн неудобно ако подскачаш примерноПървоначално написано от L0ST
![]()
браво бе,генийче![]()
![]()
Емии...квото м адне... Помня, че чистихме всичките джамове на почивната станция дето бяхме, след изпълнението с гущера...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
мойто е 5.78![]()
![]()
пффф.. мразя се..
![]()
злобна.. аз? а онзи като ме пипа по-неудобните места..![]()
![]()
![]()
![]()
аз ли съм най-простаабе през путката ми е,важното е че е над 5.50
![]()
Ибал съм го...а наще никога не са ходили без сутиен...Първоначално написано от evalongoriq
Ама поне пък ниоставят да гледаме...
![]()
Как ще си проста бе..Моят успех си се въртеше около 5-ца от 5-ти клас...чак миналата година почна да ми идва на акъла да лъжа даскалките наред, да извъртам положението както на мен ми е удобно и тем подобни глупости..
![]()
Даже по перверзия се доближаваш до мен...![]()
![]()
големи сте жОвотниПървоначално написано от L0ST
![]()
Ем аз съм си доволна![]()
мании,мн сме разгонени![]()
![]()
деба,от толко духане ме боли носъ![]()
![]()
Маймунчо![]()
не целях да прозвучи така,ама горкия е червенПървоначално написано от L0ST
![]()
Знаем, знаем..не си виновна ти...Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Абе я някой да обясни кво значи "Доживот с право на замяна", ква е таз замяна?
тва че ти си извратен и мозъка ти тъй го възприема не е мой проблемПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Умирам от болкъ..как сакам един масаж ама не знам дали ще ми понесе,щото ще боли мн![]()
М ко да става нищо интересно дремя на стола и обмислям едни работи при тебе ?Първоначално написано от L0ST
Маймунке![]()
![]()
Diiddy
![]()