- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
;дд Само аз ли си лягам в 1-2![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Сигурно, аз лягам към 3-4Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
мии кво да става нищо интересноПървоначално написано от L0ST
при теб
![]()
Аз таман се прибирам...толкоз простотии не бях правил цял месецПървоначално написано от ByK
Как си, Кво правиш?![]()
Първоначално написано от L0ST
;дд 'Щот половината гледам вече са си легнали и се учудих, значи тук имало сродна душа![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
кво толко си правил уеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
едно здрасти не казахте![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Ем... мноу работи..най-накрая се наложида бягаме от някви полицай...те рапвеха проверки за алкохол и бяха спрели някви коли и ние ги подминаваме... на 50 м от тях аз като извиках гледай я тая пияница как криволичи бе.. и тея до мен викат да бе на малко да ни блъсне... и да не навлизам в подробности...Първоначално написано от ByK
![]()
ЕМ ти почна да се забиваш с Марти...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
3 пъти са ми се карали, че не нося лична карта в мен...чудя се кога ще е и глобят , даже веднъж искаха до у нас да ме закарат, че беше към 3Първоначално написано от ByK
Или де да знам викаха - я влизайте.. и ние ааа ние живеем ей там отдолу
![]()
Таа, ти кво правиш![]()
брех, чи съм смешен...Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Ся се прибрах бе :PПървоначално написано от L0ST
Ама мисля да лягам ей ся си допуша цигарата![]()
Diiddy
![]()
Ай лека ви нощ
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аз преди малко си дойдох.... добре ми се отрази простотията (или пък не...)Първоначално написано от chefk0
![]()
Аз така си говоря по пр с неяПървоначално написано от L0ST
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
кво правите вепатета
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ами Софкйе бараме си патетатаПървоначално написано от Sofff
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Каня се да изгледам последната част то final destination...впрочем то е 1-та, ама аз ги карам на обратноПървоначално написано от Sofff
![]()
![]()
Ти?![]()