- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
Пешо одъртяваме с тебе на 19 а без внуци колко сме назад с материала![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
ми не е ли така..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Black Eyed Peas - Let's Get It Started![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
не че ше са е** просто ми предложи ама в тези дни съм на върха уе.. иначе да от мъничка съм с него (не че сега съм голяма де):P
![]()
пффф... и аз си помислих първо че ще се превърна в онези дето пускат всеки ден тема "Бременна ли съм" "Секс за първи път" незнам си к'во
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
аре де тамън се зарадвах, че ще има кървави сцени.. тцтцПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ше ме напраиш чалгарка и после ше ми са смеят хората..Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
сега и страх ме хвана като каза кръв..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
няма да стане доктор от мене, бре..
![]()
![]()
е ти сега кво слушашПървоначално написано от Sibel1990
А и какво яе кажиш, че на нещ и се смеят![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Няма нужда...питай тука ние ще ти отговоримПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
кво и е лошото на чалгата![]()
![]()
Ти ме сваляш,вкъщи каниш ме,
аз се дърпам пак ми налиташ![]()
![]()
Е ти в крайна сметка нема си гледаш п*****а, че да виждаш кръвтаПървоначално написано от Sibel1990
освен ко не си играш с неговия после
![]()
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
оО.. да вие ги знаете 100%Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Няма нищо по хубаво от течаща кръв а и докторите когато учиш за такъв де режиш трупове баси якотоПървоначално написано от Sibel1990
![]()
Да и после чаршафи ше сменям аз..Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
аз в цикъл трудно се пазя в това сигурно нз к'во ше стане..
![]()
![]()
![]()
![]()
аре аз ше напрая една вечеря и после продължавам с "перфектните" си фантазии .. :P![]()
![]()
![]()
сичко знаем..... от ега мгоа да ти кажа - ескапел се пие до 72 часа ... колкото по-рано, толкоз по-добре...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
оо.. не по-добре да родя дете вместо да пич т'ва чудо..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе аз съм луда бе..
![]()
![]()
Хеннии днеска перверзна ли сиПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
твърдо не..Първоначално написано от golf_5_r32
Първоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3