- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
Лъчиииииии! от кога не съм те чувала.. баа мама му..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
и аз почти не влизам..ти що?.. и съм добре, ти?![]()
Хеничонииииичи![]()
<3 .. такава ни е съдбата
![]()
Алекс, концерт..бира.. апфппфпф![]()
![]()
ти кво си правила мъПървоначално написано от lenito_sf
![]()
<33
Лъчи ,та рано е![]()
боли гърло =не мога да пея= садПървоначално написано от L0ST
![]()
ти![]()
Метнах се през глава от едно колело.... За първи път от 2 години се качвам да карам колело...И ся на един приятел t-rex -a.. изсилили ме се по една урва колко можем и изведнъж некви пияници на пътя ... то задна спирачка няма.. а аз стинах много рязко предната и... Обаче после така карахме, чи чак ся и мускулите ме болят, освен натъртеното...Първоначално написано от SonataArctica
![]()
А аз пък кашлям... и ся ме боли кажи речи всичко...Първоначално написано от ByK
/// Метнах се през глава от едно колело.... За първи път от 2 години се качвам да карам колело...И ся на един приятел t-rex -a.. изсилили ме се по една урва колко можем и изведнъж некви пияници на пътя ... то задна спирачка няма.. а аз стинах много рязко предната и... Обаче после така карахме, чи чак ся и мускулите ме болят, освен натъртеното...![]()
![]()
Оправяй се бързо..![]()
![]()
КонцертО на дъвойс .. и видях Скилър .. иии пребледнехПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
от кога не съм те чувала пумбенцочконо пиленце
![]()
<3
е аз не сядам толкоооо... неам никво време ,пък и от една седмица не съм много добре със здраветоПървоначално написано от lenito_sf
температури ала бала.. прибирам се от даскало ,душ и в леглото ,нямам сила за нищо![]()
![]()
<333
Сашко, голем си калпазан![]()
![]()
Не съм бе...Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
Еби му майката ан монитора, събирам 500-600 лв и си взиам колело от някой приятелПоне да се претрепя някъде... той един от нашия клас вече си счупи ключицата на едно състезание...
![]()
![]()
е аз винаги си лягам късно.. просто не вися във форума щото почти никой не влиза.. само некви ретарди с регове от преди 1 месец и вече са прота. Убиват ми желанието.Първоначално написано от SonataArctica
Иначе нищо ,кашлям тука ,слушам някви песни .. ти
[quote="SonataArctica"]Лен, то и аз вече няма да влизам почти. Гледаш Пешкира ли?
Аз съм г/д/quote]
какъв пешкир![]()
няма се разбереме, няма значение ;д
Нещо ново покрай тебе?
Пумбе, какво ти е на здравето..![]()
![]()
![]()
[quote="lenito_sf"]от понеделник повръщане ,постоянна темрература.. виеше ми се свят на няколко пътиПървоначално написано от SonataArctica
постоянно главоболие.. недоспиване,мускулна треска и на всичкото отгоре оперираното ми око ме наболва от снощи..![]()
![]()
<33
Сигурно има нещо вирусно бе да му се евиди...аз 5 дена вече кашлям подсмърчам...![]()
![]()
абе не е лошо да ги има.. ама не е същото както беше миналата година в тая тема пишехме по 20 човека на веднъж.. живот кипеше ,водехме разговори.. сега една страница връзваме за 1 час.. няма хора ,няма никой ..Първоначално написано от SonataArctica
нищо, бях на даскало ,прибрах се,душ и в леглото
ти?
ела да си предаваме бацилиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
някакъв грип ще да е.. друго не виждам ,само се надявам да не е нещо друго щото постоянно ме тресе.. в рамките на 10 мин 4 пъти се отвих и завих.. ту ми е студено ,ту ми е топло..Първоначално написано от SonataArctica
ми ти първа смяна ли беше?![]()
разказвай..Първоначално написано от SonataArctica
Ми кво да права.. все същото, мъча се в училище.. за 4 дни съм спала около 7-68 часа общо..![]()
от днеска още повече се изморих а имам да права презентация, доклад, домашно и да уча за класно и устно изпитване... иии тва за утре![]()
и тъй.![]()
ти какво правиш иначе.. с училище какво става? : ))
оф, ужас.. милото миПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
и аз май се разболявам..а имам над 200 отсъствия
![]()
<333