- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искат да ни разделят ..
Няма да помогне .. майка ми е най-големия инат който може да съществува на тази планета,науми ли си вещо и Бог не може да я спре!Извиних им се .. казах им,че повече няма да се повтори .. дори ако искат няма да излизам цяло лято ще помагам на всички само да ме оставят във Варна .. поне ще съм спокойна,че не съм твърде далеч от моето второ "аз" .. дори и така,пак не се съгласяват! Твърдо са решили .. и ако наистина стане така,за мен няма да има живот .. аз ще съм една развалина отвътре и никой няма да може да върне отново усмивката ми .. и ето този месец имам и рожден ден,та той е след няколко дни .. и него провалиха,на тях не им пука честно казано! Те искат само да ме накажат заради грешките ми ! Ми добре да продължават да съсипват целия ми живот после нищо няма да излезе от мен .. До вчера ми казваха следвай мечтите си прави това което искаш,работи върху целите си .. нали за това се преместих и в такова училище за да мога да превърна най-голямата ми мечта в реалност,а сега те искат да я разбият на хиляди парченца
![]()
![]()
Просто не издържам ..
![]()