Никога няма да ме разберат .. опитах се да говоря с тях,но те не искат да ме чуят.. категорично са решили да направят това! Не знам.. вече не издържам.. по горе някой написа,че това не е проблем - мога да кажа,че това си е доста сериозен проблем,просто на никой не му е дошло на главата и на никой не го пожелавам .. просто се поставете на мое място! Изведнъж цяла камара тухли да ти се изсипят на главата никак не е приятно,нали? .. Страх ме е да не загубя това което съм държала толкова време,страх ме е да не загубя приятелите си,гаджето всичко. Колкото и да ми повтарят,че никога няма да ме забравят и ще се борят до край за да се видим отново .. аз знам,че все някога те ще си намерят други приятели [и ще се радвам за тях],но аз ще си остана сама,никога повече няма да мога да намеря човек който да обичам толкова силно никога няма да намеря толкова добра приятелка,която е готова да убие и родителите ми за да остана тук .. НЕ ИЗДЪРЖАМ,съсипва ме мисълта,че след седмица никога повече няма да ги видя ! Честно казано никога не съм искала да умра,но сега повече от всякога желая смъртта .. след седмица няма да мога да видя повече хората които обичам,тези за които съм готова да се изправя и срещу смъртта! Обичам ги и незнам как да се сбоувам с тях ..