блаблабла, мрън-мрън-мрън, "ужасно е, съсипана съм, повече никога няма да го видя". Много си досадна. Вкопчила си се в идеята, че не можеш без тоя човек и се тръшкаш, и заставаш срещу всички, ама защо - и ти не знаеш. И не, нЕмаш реална оценка за нещата. Ако вашите те оставят във Варна, пак няма да си вземеш образованието като хората, 'щото ще се обсебваш все повече и повече от въпросното момче и ще изпуснеш материала от раз. Умните хора умеят да съчетават нещата, ти още не си и навярно няма и да дораснеш за такова нещо. Ти си 7-ми, максимум 8 клас. Досега вашите са те дондуркали и продължават, плащат ти наема, дават ти джобни, правят и невъзможното да ти осигурят що-годе нормален живот и прилично образование. А ти само пищиш и мрънкаш как те ти проваляли шансовете с някакъв сульо. В същия момент, не даваш никаква информация той на колко е, с кво ти е доказал, че си заслужава жертвите, които ти ще направиш по всяка вероятност и т.н.
И не, няма смисъл да ми отговаряш на поста, омръзна ми да чета едно и също. Опичай си акъла навреме, вместо да се занимаваш да хленчиш по форумите и да се правиш на онеправдана.