.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Първо да благодаря на всички които ми отговарят като хората,а не ме обиждат и не ми казват,че съм прекалила или,че съм глезла ! И на тези които ми дават съвети

До другите - може да ме обиждате да ме изкарвате каква ли не,но никой от Вас не ме познава и не може да каже със сигурност каква съм! Добре .. казвате,че съм се вкарала в някъв филм. Окей .. и вие като уж по големи сте минали по моя път,преживели сте и това .. дайте съвет,кажете какво сте правили,а не направо да ме нападате като животни !
    А и по-горе някой беше написал,че това не е любов и,че съм реагирала ужасно смешно! Амми окей .. за мен не е важно колко месеца,години,векове съм ходила с дадено момче.. За мен е важно какво чувствам,и все пак мога да определя кога обичам и кога не

и така .. опитах се да говоря с родителите си и все още се опитвам да ги разубедя,но те не искат да ме чуят! Казах им,че съжалявам и,че това никога повече няма да се повтори,но те си мислят,че ги лъжа или нещо такова! Всъщност аз никога не съм имала проблеми с тях.. никога не са се държали така винаги съм ги слушала и може би в това е проблема .. може би защото преди съм се държала добре и те са свикнали на моето държание и за това сега искат да ме накажат толкова жестоко? Каквото и да им кажа те няма да променят решението си ..

Аре стига с тва баналното 14-15 годишна пикла ! мии какво като е на 14 и 15 - тя няма чувства ли или ако има те не значат нищо ! За любовта години няма - казавам го от личен опит ! Ако Вие сте срещнали любовта на 100 си е ваш проблем !
    Eclipsexx , няма родители които да мислят злото на детенцето си ! Да и родителите допускат грешки макар и несъзнателни ! Моите родители също успяха да ме разделят с обичта ми ,но не се отказах сега сме в различни градове ,но аз продължавам да се боря ,но не давам гласност за това пред родителите ми ! Опитай се да им покажеш ,че осъзнаваш грешката си , покажи им, че няма да се повтори, кажи им , че всеки човек допуска грешки, но трябва да му се даде така наречения 2ри шанс , опитай се да говориш с тях , но не като с родители , а като с приятели ! Успех !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Oкейй, начи ти си най-много 7 клас... първо, тва няма да ти е първата нито последната любов на живота. Второ, искате ли да сте заедно - ще си бъдете. Най-малкото кви са тия малоумни ограничени родители да ти спират възможностите в морската столица на страната и да те вкарат в тва тъпо село Провадия, където ще пасеш патките и най-малкото ще отскачаш до Арковна, за да идеш на купон (като станеш на най-малко 19 обаче)

Ама пък сама си си виновна, кой те пуска на 13 години да излизаш късно вечер - пропиляла си си доверието, пък и като не живеят с теб, кво очакваш, да ти пратят охрана да те пази ли? притесняват се, нормално е , да нямат 100 дъщери... ае холд он
    Medusa…abuser…both beast and beauty. Seducer…she'll use you…bring you to your knees.

Цитирай Първоначално написано от babybyme
    Oкейй, начи ти си най-много 7 клас... първо, тва няма да ти е първата нито последната любов на живота. Второ, искате ли да сте заедно - ще си бъдете. Най-малкото кви са тия малоумни ограничени родители да ти спират възможностите в морската столица на страната и да те вкарат в тва тъпо село Провадия, където ще пасеш патките и най-малкото ще отскачаш до Арковна, за да идеш на купон (като станеш на най-малко 19 обаче)

Ама пък сама си си виновна, кой те пуска на 13 години да излизаш късно вечер - пропиляла си си доверието, пък и като не живеят с теб, кво очакваш, да ти пратят охрана да те пази ли? притесняват се, нормално е , да нямат 100 дъщери... ае холд он
    Вярно е,че не е първата нито последната ми любов ,но не искам да го губя .. Не съм на 13,но както и да е.. И аз не разбирам защо искат да ме преместят в друг град .. като тук съм постигнала толкова мнг неща и се боря за това което искам .. а те искат да ми го отнемат . Та .. знам,че съм си виновна и съм осъзнала грешката си .. извиних се на родителите си и им обещах,че това повече никога няма да се повтори,но ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дивойче - само едно ще ти кажа - всичките дето те подиграваме сме се сблъскали с тоя проблем. И всичките дето те подиграваме, просто сме го игнорирали, щото е повече от ясно че е филмирана и пресилена история.

И те подиграваме точно затова - че се връзваш на дивашкия сценарий и си очерняш ежедневиет при очеизвадно елемнтарно, просто и практично решение.

Капиш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

дИвойчето Ви разбира напълно,но просто иска съвет .. искам да разбера кое ще е най-правилно тъй като няма кой друг да попитам рещих да пиша тук с мисълта,че някой ще ми помогне ! И все пак мерси на всички !

Град
    В мислите на хората
    Другия път напиши с големи букви

"Искам в темата ми да пишат само хора, чието мнение ще харесам! "

А иначе - решението е очевадно. Казахме ти го (:

И моля, заповядай отново

Dr. Gregory House

Не съм очаквала хората да пишат неща които ще ми харесатт .. знам,че всеки мисли различно и гледа на нещата по съвсем различен начин от другите .. и разбирам,че не вс. са съгласни с мен или който и да е било друг ..
    исках да изразявате мнение .. каквото и да е то - отрицателно или положително ,а не да ме нападате и да ми казвате,че съм глезла или нещо подобно

Град
    В мислите на хората
    Е.. изразяваме си мнението де. И го подкрепяме с доказателства.

Както и размишляваме над ситуацията и даваме конструктивни мнения. Всичкотова в няколко изречения.

Що се хвана за "глезлата" само, а не допрочете и останалото, където всъщност е основното, коетоискаме дати кажем? Аз даже ти го сдъвках по възможно най-неироничния начин с възможно най-многото сериозност за случай като твоя.

Доволна?

Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    дъх.. ще подкрепя негативистите в темата.. филмираш се прекалено много разбираемо обаче, до скоро и аз бях така, много се садвах от нашите като ми се карат и ме заплашват и мрънкат. Плачех, тръшках се, молех се.. големи циркове правех, а това налива още масло в огъня. За мен главния проблем е в родителите ти и отношенията ти с тях. 'Любовта' ще я оставя настрана, не заслужава внимание. Та.. седни и поговори цивилизовано с родителите си, не влагай много емоции в разговора, говори спокойно с добри аргументи, ще те разберат 100% съм сигурна. Не тръгвай да им се тръшкаш: не искам да ходя на село, искам да съм с любовта на живота ми! .. ще ги изнервиш още повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си