.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на Al3ksandra

Здравейте, имам нужда от малко помощ...

Не знам дали на темата мястото й е тук, но ако не е - моля да ме извините..
    Значи имам проблем с закриването на 1 акаунт - във така известния Facebook. До преди седмица без проблеми си го закрих и няколко дни не бях влизала там.. Днес когато го отключих отново за малко още при входа ми даде някакво съобщение че някой се е опитвал да влезе през телефон или Ipod или нещо подобно.. с Wi-Fi връзка.. Когато тръгнах да го деактивирам ми даде следното съобщение:

"
    Cannot deactivate developer account
    Unable to deactivate your account because you are the only developer of a Platform application. Please either delete the application or assign a new owner before deactivating your account.

"

Някой има ли някакви идеи как да го ДЕАКТИВИРАМ? Ако има нека пише моля ви... благодаря предварително..
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    Пловдив
    Ако си правила някакво приложение - късметчета, въпросчета, нещо друго, там не знам какво още може да се прави - изтрий го. Това ми идва на ум за сега.
    Skype -> lucasboy_k
    FaceBook -> LucasBoy
    Default за навсякъде -> LucasBoy

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна

Re: Здравейте, имам нужда от малко помощ...

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Не знам дали на темата мястото й е тук, но ако не е - моля да ме извините..
    Значи имам проблем с закриването на 1 акаунт - във така известния Facebook. До преди седмица без проблеми си го закрих и няколко дни не бях влизала там.. Днес когато го отключих отново за малко още при входа ми даде някакво съобщение че някой се е опитвал да влезе през телефон или Ipod или нещо подобно.. с Wi-Fi връзка.. Когато тръгнах да го деактивирам ми даде следното съобщение:

"
    Cannot deactivate developer account
    Unable to deactivate your account because you are the only developer of a Platform application. Please either delete the application or assign a new owner before deactivating your account.
    "Направила си приложение и си единствения администратор на него и от там идва проблема изтрий го или дай администраторски права на случаен приятел.

Някой има ли някакви идеи как да го ДЕАКТИВИРАМ? Ако има нека пише моля ви... благодаря предварително..
    Търсещ половинка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си