.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 149
    Я, от родния ми град си.

Иначе, след като толкова ти се иска фотография, защо не се пробваш в София (НХА с фотография)? Много говориш за фотоапарати, а ще влизаш в медицинския в Плевен. Не мислиш ли че ще се измъчиш така?

Тва е като оная притча за човека, който търкалял някакъв камък и му било супер неприятно, защото не му лежала на сърце дейността и за друг човек, за когото това не било никаква работа, защото търкалял камъка с удоволствие.

С този въпрос искам да те посъветвам да следваш мечтата си и това, което ти е приятно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    ааа....нИ стаааш,отпадаш...не харесваш футбол,не обичаш тройки...
    хаха,шег. се

Обичаш ли бира ? Вече казах,че не обичам алкохол.

Обичаш ли покер,играеш ли ? (изобщо карти) Обичамм 3,5,8 ии имаше една игра мн хубава,която се играе от 4 човека ама й забравих името...има я в компа с едно сърчице ^^

Би ли спала с някой за пари (предполагам ще кажеш не,но едвали не ми го направила ако ти се наложи много спешно.) ? Не бих. Спешно,спешно...колко спешно...

Обичаш ли морето ? Обичам го <3 Като малка ходех всяка година. Сега ако ида няма да е същото. Ще си се кефя на водата,но ще ми е скучно и гадно.
    Плуваш ли добре ? Не мога да плувам. xD
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Офф, няма значение - спи ми се явно
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Избухлива ли си? Не. Опитвам се да сдържам възможно най-много емоциите си. Всъщност даже не се опитвам. Май съм си такава една...Докато 10 чвеока стоят и се хилят/плачат и показват изкривени физиономии и възмущения,аз ще стоя и ще съм си със същото безизразно лице. Та да се върнем на избухливостта...ако се случи да избухна значи нещо мноооого ама много са ме ядосали и тогава излизам извън релси. Тва е изключително рядко.
    А злопаметна? Да. Аз съм толкова паметливо същество,че няма на къде просто...Помня такива малки неща...ама ей така без да искам...и виж...едно описание,което е напълно вярно за мен:

Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
    Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
    Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
    А сега ходи я обичай!

Кое ти е най - противното домакинско задължение? ох...да си подреждам стаята,ако това се счита за домакинско задължение...просто след 2 дена е същия хаос...но пък знам всяко нещо къде се намира.
    Кой ти е най - скъпият подарък, който си получавала? Не обичам да получавам подаръци...не помня честно...Днес баба ми и дядо ми и чичо ми и стринка ми идваха в нас и ми дадоха пари заради завършването...стана ми ужасно неудобно и гадно...Да си дават парите за мен...нз...пък не материален...всеки малък мил жест е подарък и го оценявам..
    Брат, сестра? Имам брат,който не понасям...Като по-малки се разбирахме повече,ама сега даже не си говорим особено.. В 6 клас е.
    Какво те накара да се усмихнеш днес? Котката ми ^^ Просто като дойде при мен и се сгуши и винаги ми е хубаво ^^ (И приятеля ми)
    Постни любимата ти твоя (в смисъл, която ти си правила, не е задължително да си снимала себе си) снимка.

Тази да кажем,макар че всичките си ги обичам xD ^^

http://euphoria1403.deviantart.com/art/ball-148286155
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...F8166884&qo=13 <3
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...F8166884&qo=88 любимото ми дърво...винаги е едно и също
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Я, от родния ми град си.

Иначе, след като толкова ти се иска фотография, защо не се пробваш в София (НХА с фотография)? Много говориш за фотоапарати, а ще влизаш в медицинския в Плевен. Не мислиш ли че ще се измъчиш така?

Тва е като оная притча за човека, който търкалял някакъв камък и му било супер неприятно, защото не му лежала на сърце дейността и за друг човек, за когото това не било никаква работа, защото търкалял камъка с удоволствие.

С този въпрос искам да те посъветвам да следваш мечтата си и това, което ти е приятно.
    Прав си...обаче мечтата ми е леко скъпа...мога да се занимавам с фогорафия евентуално след като се издържам вече сама и имам стабилна работа... Няма да ми е кой знае колко неприятно,понеже ми е интересно и обичам биологията...майка ми е учителка по биология. Фотографията ще ми е едно голямо хоби...Има много хора,които щракат снимчици ей така без да имат усет за нещата...и един такъв човек дори да изучава това не му ли идва отвътре значи не е за там...
    Като малка исках да стана и художничка...но ето,че детските мечти не се сбъдват.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не мога само с 3. Но да кажем... --> чувствителна/скучна/объркана
    Как пък сте се объркали да сложите объркан,емоционален и очевидно пристрастен човек за мод. Няма значение.

Я един стратегически въпрос - Обичаш ли щрюдел? Не

Оттеглям въпроса - видях отговора, не че не бях сигурен в него. Ахам ^

Мога да предположа, че си девствена, че не обичаш Twilight, че имаш или си имала несподеленя лябов, че си нямаш гадже, но не мислиш, че ти и трябва много,много, мисля, че би дала и последните си пари на някой в нужда, мразиш насилието към жиовтни, не харесваш филми на ужасите, не харесваш тъмното и ако си сама те плаши. Предполагам, че не обичаш гъби

Та за да ма въпрос - верни ли са ми предположенията Не...изобщо даже. 80% не...Имам си приятел от 2 години...twilight ми омръзна иначе го харесвах като излезе, нямала съм такава любов (така де...имала съм но не е било любов и не ми е било кой знае колко тежко)...обичам и то доста филми на ужасите,но напоследък няма някой,който да е уплаши/отврати кой знае колко...За тъмното си прав. xD За гъбите също,но като малка обожавах да ги бера. Имах една малка скъсана книжка с много видове гъби и ми беше кеф да я разглеждам ^^

Много страннa, любопитна, интересна и добра ми се виждаш
    4XCOKИ

Кой е любимият ти фотограф ?
    Какво ти харесва в неговите творби ?
    Лицемерка ли си ?
    Умееш ли да анализираш добре хората ?
    Първото нещо, което си помисляш, когато станеш сутрин е... ?
    Какво дете беше ?
    Липсва ли ти детството ?
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    пу деeба, и тоя път не съм се объркАл
    Аахахахаха, да.

Щруделке, коя е любимата ти емоция? Еуфорията емоция ли е ? xD Все тая...понякога като изпадна в някакво такова състояние и и все едно има балонче в мен,което ще се спука...като вулкан,който ще изригне или като топка,която ще се пръсне от надуване...приличам на анимационен герой като си се радвам така Оо ^^

Анимета? ОБОЖАВАМ DEATH NOTE... Гледах го 4 пъти...мога и 5-ти... <3

^^ , ^_^ или ^o^? ^___^ (теЗ работи са много заразни и вредни и много ме дразнят понякога щото се чувствам като няква лигла като ги пиша...ама кво да направя..навик.

Какви книги четеш? Предимно на Тери Пратчет...като имам време и разказите на един абонат в скайп и стихчета в нета ^^

Дъжд, слънце или мъгла? :] Дъжда го обичам,защото тогава няма хора и е едно такова тихо и хубаво ^^ Особено като гърми..Обичам и когато спя да чувам капчиците,удрящи се по стъклата ^_^ Слънцето също го обичам,но когато е умерено топло xD Например когато времето е хладно и тук там те огрява и стопля...много мило ми става ии все едно те гушва. Пък на мъглата нещо не й се радвам xD
    П.П Извинявайй,че те пропуснах :< ^^
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Не мога само с 3. Но да кажем... --> чувствителна/скучна/объркана
    Как пък сте се объркали да сложите объркан,емоционален и очевидно пристрастен човек за мод. Няма значение.

Я един стратегически въпрос - Обичаш ли щрюдел? Не

Оттеглям въпроса - видях отговора, не че не бях сигурен в него. Ахам ^

Мога да предположа, че си девствена, че не обичаш Twilight, че имаш или си имала несподеленя лябов, че си нямаш гадже, но не мислиш, че ти и трябва много,много, мисля, че би дала и последните си пари на някой в нужда, мразиш насилието към жиовтни, не харесваш филми на ужасите, не харесваш тъмното и ако си сама те плаши. Предполагам, че не обичаш гъби

Та за да ма въпрос - верни ли са ми предположенията Не...изобщо даже. 80% не...Имам си приятел от 2 години...twilight ми омръзна иначе го харесвах като излезе, нямала съм такава любов (така де...имала съм но не е било любов и не ми е било кой знае колко тежко)...обичам и то доста филми на ужасите,но напоследък няма някой,който да е уплаши/отврати кой знае колко...За тъмното си прав. xD За гъбите също,но като малка обожавах да ги бера. Имах една малка скъсана книжка с много видове гъби и ми беше кеф да я разглеждам ^^

Много страннa, любопитна, интересна и добра ми се виждаш
    Хмм все пак уцелих за гъбите и за тъмното, което пак е нещо Иначе за туайлайта си мислех, че не го харесваш, защото не харесваш и хари потър, а той беше предишния голям хит Иначе ми направи впечатление, че си неуверена в себе си, а с момче до теб от 2 години това е странно. Бахти - странен човек Няма значение може би ми се спи и пиша глупости, така че спирам, за да не мисля утре кви глупоти съм написал днес
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пратчет ли? ПРАТЧЕЕЕТ ЛИИИ?

Любима НЕГОВА книга?
    Любим НЕГОВ герой?
    Баба или Леля?
    Маграт или Агнес?
    А за Грибо нещо?

(извинявай, на мен Диска ми е любим)
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Кой е любимият ти фотограф ? Нямам. Всъщност дори не знам известни фотографи ако трябва да съм честна... Гледам редовно творбите в Deviantart и така...
    Какво ти харесва в неговите творби ? ---
    Лицемерка ли си ? Да...Не...хм...може би да
    Умееш ли да анализираш добре хората ? Мисля,че да.
    Първото нещо, което си помисляш, когато станеш сутрин е... ? Нищо не мисля...просто се наслаждавам на утрото понеже е най-хубаво.
    Какво дете беше ? Съвсем нормално,ученолюбиво,стесн ително,с грозна прическа...ужасно щастливо. Като бебе съм плакала постоянно...а помня,че веднъж някой ме раздразни и седнах на земята и си отрязах панделките на роклята от яд. Много работи и все малки помня от детството си..
    Липсва ли ти детството ? Ужасно много...Беше невероятно... <3 Аз все още се чувствам като дете..
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    с момиче целувала ли си се, а спала ли си, а искаш ли?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Пратчет ли? ПРАТЧЕЕЕТ ЛИИИ?

Любима НЕГОВА книга? Цветът на магията...сега чета Еманципирана магия,в който главен герой не е Ринсуинд :<
    Любим НЕГОВ герой? Ринсуинд ^ А Двуцветко ми напомня на Мечо Пух с неговите глупави въпроси...и двамата ми изглеждат дебилни
    Баба или Леля? Баба
    Маграт или Агнес? ? xD
    А за Грибо нещо? ? xD

(извинявай, на мен Диска ми е любим) и на мен ^
    4XCOKИ

По-добър приятел е момичето или момчето ?
    Защо мислиш така ?
    Храниш ли се здравословно ?
    Харесваш ли си тялото ?
    Какво би променила в него ?
    Любов или приятелство ?
    Лесно ли прощаваш ?
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    с момиче целувала ли си се, а спала ли си, а искаш ли?
    Не съм и не искам. Моя пол нещо не ме кефи особено. Нямам приятелки дори. Просто познати.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    По-добър приятел е момичето или момчето ? Момче
    Защо мислиш така ? Защото виждам приятелите на приятеля ми как се държат помежду си...и ми харесва много повече от колкото при момичетата...Ако едно момче обиди друго момче то и двамата ще го помислят за шега и ще го забравят,докато момичето ще се обиди и ще го помни може би дълго. Оо
    Храниш ли се здравословно ? Не...
    Харесваш ли си тялото ? Горе долу..
    Какво би променила в него ? ех...ако можех да имам маалко по-плоско коремче и да бях съвсеем малко по-висока с 5-8 см да кажем : D ^^
    Любов или приятелство ? Любов
    Лесно ли прощаваш ? ...да,но помня много и си имам едно на ум...Всичко се прощава само по веднъж.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Мислиш ли, че стана нещо повече от другите, след като си модератор ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Не. Аз съм потребител,който изказва мнение като всички други.
    4XCOKИ

Град
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Не. Аз съм потребител,който изказва мнение като всички други.
    Ти ще си най - неспорещия модератор

Мега фен
    Град
    Earth...
    Те тихите води са най-дълбоки

Защо решиш да следващ нещо свързано с медицината? Защото майка ти е учителка по Биология и би могла да ти помага? Защото смяташ че се изкарват добри пари? Защото ваще са ти казали че това трябва да следваш? Или защото това те влече от вътре(но според твойте постове не е така..)

Смяташ ли че ако станеш доктор/зъболекар или там каквото ще следваш ще си добра в работата си? Смяташ ли че този тип професии не са за всеки? Ми за тебе ли е ?

Каза че обичаш да снимаш, на каква тема обичаш да снимаш?
    Canon or Nikon? Защо?
    Имаш ли апарат като на професионалистите? Като например 5D? Или пък 50D?
    Казваш че имаш усет на тази тема, би ли ни дала няколко твой снимки който смяташ че са добро попъдение?

Казваш че искаш да имаш семейство, но в същото време да се занимаваш с фотография. Не смяташ ли че точно фотографията ще те разделя от твоето семейство? Така де, ако си проспериращ фотограф, то ти ще пътуваш много и ще си далече от твоето семейство за дълго. Смяташ ли че ще можеш да имаш хем семейство, хем да си фотограф?

Само 3 от потребителите в този форум ти допадът, а за другите не даваш и 5 стотинки. Това на какво се дължи? На това че си затворена в себе си? Защото не ти обръщат вниманието което търсиш? Или има друга причина? Ще я споделиш ли моля те?

На въпроса ми за $ 1 000 000 ти ми отговори, но забелязъх че тези пари няма да ти стигнат за това което искаш. Ти правиш ли си сметка на парите си? А знаеш ли кое колко струва?

Казваш апартамент, ами защо не къща? Апартамента ли ти харесва повече? И защо?

Мега фен Аватара на babity
    Нали казваше, че хората са тъпи? Защо тогава искаш да им помагаш? (пак за прословутата медицина е въпроса)
    Защо не си избра нещо по - отдалечено от тях?

Град
    Аз съм останал с добри впечатления от нея.

Коя е последната книга която прочтете ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Те тихите води са най-дълбоки

Защо решиш да следващ нещо свързано с медицината? Защото майка ти е учителка по Биология и би могла да ти помага? Защото смяташ че се изкарват добри пари? Защото ваще са ти казали че това трябва да следваш? Или защото това те влече от вътре(но според твойте постове не е така..)

Майка ми никога не съм я питала за разни неща по биология,просто ми е интересно. За парите - да смятам,че се изкарват добри пари. Никой не ми е казвал какво да следвам... Просто като се замисля няма и какво друго да запиша...В технически или икономически университет не искам да стъпвам...супер скучно ми е тва...Много мислих наистина какво друго може да ми е интересно и нищо не ми дойде на ум...

Смяташ ли че ако станеш доктор/зъболекар или там каквото ще следваш ще си добра в работата си? Смяташ ли че този тип професии не са за всеки? Ми за тебе ли е ? Честно казано не мисля,че ще ми отива бялата престилка и лекарския вид...Не е много за мен,но наистина няма какво друго... И да... тези професии не са за всеки,но мисля че май ще съм добра в работата си : P

Каза че обичаш да снимаш, на каква тема обичаш да снимаш? Обичам макро снимките и снимките,в които има смисъл...Най-лошото за една снимка е да е кристално ясна,но без никакъв смисъл...
    Canon or Nikon? Защо? Какъвто и да е ще е по-хубав от моя,но да кажем Canon xD
    Имаш ли апарат като на професионалистите? Като например 5D? Или пък 50D? Не...и много ме е яд xD Моя е най-обикновен 8 мегапикселов...
    Казваш че имаш усет на тази тема, би ли ни дала няколко твой снимки който смяташ че са добро попъдение?

По-доло в поста

Казваш че искаш да имаш семейство, но в същото време да се занимаваш с фотография. Не смяташ ли че точно фотографията ще те разделя от твоето семейство? Така де, ако си проспериращ фотограф, то ти ще пътуваш много и ще си далече от твоето семейство за дълго. Смяташ ли че ще можеш да имаш хем семейство, хем да си фотограф? Да,защо не? Ще пътуват с мен,ще си правим снимки заедно,ще е много хубаво. ^_^

Само 3 от потребителите в този форум ти допадът, а за другите не даваш и 5 стотинки. Това на какво се дължи? На това че си затворена в себе си? Защото не ти обръщат вниманието което търсиш? Или има друга причина? Ще я споделиш ли моля те? ...Просто не са ми интересни...нищо против никой нямам... Тези,които съм споменала са по-зрели и за това ми харесват...всъщност всеки по-зрял тук ми допада да кажем...
    ...И не търся внимание..

На въпроса ми за $ 1 000 000 ти ми отговори, но забелязъх че тези пари няма да ти стигнат за това което искаш. Ти правиш ли си сметка на парите си? А знаеш ли кое колко струва? Как няма да ми стигнат? Даже са много xD Правя си сметка...не харча много и за глупости.

Казваш апартамент, ами защо не къща? Апартамента ли ти харесва повече? И защо? Не знам къде съм го казала и къде си го прочел,но не е точно така. Живея в апартамент и си ми е добре...дразня се леко от съседката под нас понеже за нея всеки малък шум е голям. Оо Пък ако имах една къщичка...в гората хохо <3 ^^ Или някъде на по-спокойно място с двор с градински джуджета,зайчета и сърни...мм <3
    Ето и снимки

http://euphoria1403.deviantart.com/a...2F8166884&qo=9
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...F8166884&qo=82
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...F8166884&qo=84
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...F8166884&qo=98
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=141
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=142
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=140
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=152
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=179 тази си я кръстих "Аутсайдера" xD
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=187
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=189
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=188
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=211
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=251
    http://euphoria1403.deviantart.com/a...8166884&qo=257
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Нали казваше, че хората са тъпи? Защо тогава искаш да им помагаш? (пак за прословутата медицина е въпроса)
    Защо не си избра нещо по - отдалечено от тях?
    И понеже съм фен на Хаус <3 ^^

Д-р Форман: Не станахме ли лекари, за да лекуваме пациенти ?
    Д-р Хаус: Не, станахме лекари, за да лекуваме болести. Лекуването на пациенти е това, което прави повечето лекари нещастни.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си