.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 149
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 101001011
    наясно ли си с тва, че и администратор да станеш, флъдящите потребители просто ще си го преместят в другия крачол и ще ти се смеят, като триеш и редактираш мнения? като имаме предвид факта, че тоя форум не е от най-сериозните като цяло, и факта, че такива като теб биват назначавани за модери, пародията става малко повече от 100%-ва...
    Напълно наясно съм и не ме интересува. Не парадирам с тва,че съм мод.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Как реши да станеш модератор?
    Не съм решавала аз. Просто споменах няколко пъти,че искам и една сутрин се оказах със звездички над аватара.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Кой ще е следващия на стола.. ? :P
    Колебая се между Still1ME1Still1HERE и SolemnityOfDeath ако не са били и ако искат...Едно момиче ми писа на ЛС ама нея пък за пръв път я виждам.
    4XCOKИ

Град
    a melancholy town where we never smile
    Щрудел.. Що си щрудел ?
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Колебая се между Still1ME1Still1HERE и SolemnityOfDeath ако не са били и ако искат...Едно момиче ми писа на ЛС ама нея пък за пръв път я виждам.
    Дай да е Still1, аз съм бил два пъти - единият преди много време, но последният беше преди има-няма 3-4 месеца май.

=>
    Компютърни игри някакви?

Любимо митологично/фентъзи същество?

Кое точно в 'Боен клуб' те привлича и запленява?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Щрудел.. Що си щрудел ?
    Не съм щрудел...казах,че ми харесва като звучене. Имах преди един герой в една игра,който се казваше Снуфел и се сетих за Щрудел и така...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Дай да е Still1, аз съм бил два пъти - единият преди много време, но последният беше преди има-няма 3-4 месеца май.

=>
    Компютърни игри някакви? Не играя вече никакви...преди играх Симс. Харесваше ми само да строя самите къщи..симовете или умираха заради мен, или ги убивах в басейна. Играх и Диабло,но ми писна. Последно играх една много шарена и детска игра arua rose,в която биеш зелени желибони,агънца и кви ли не простотии,а човечетата са ебати яките.

Любимо митологично/фентъзи същество? ха...нямам...тая със змийте на главата ме кефи xD

Кое точно в 'Боен клуб' те привлича и запленява? Образа на Тайлър...всъщност разказвача и Тайлър са едно и също...Харесва ми как разказвача иска да е пълната си противоположност. Как Тайлър му казва,че не хората притежават вещите си,а вещите притежават хората...харесва ми сцената със изгорената ръка и сапуна и репликата на Тайлър "Едва когато загубиш всичко си свободен да правиш каквото си искаш" или нещо такова и след (или преди) това "Поздравления...вече си една стъпка по-близо до дъното." Харесва ми и сцената с психарчето...направо я обожавам. Също и моментите,в които споменават Джак. Мога да говоря за тоя филм много. Марла също ми харесва. Ох,а книгата е уникална.
    http://vbox7.com/play:f21277bd
    http://vbox7.com/play:e1db76d9

Разказвачът: Когато хората си мислят, че умираш, те наистина те слушат вместо просто...
    Марла: ...вместо просто да чакат да свършиш за да говорят те? — Разказвачът и Марла Сингър

Вие не сте специални.
    Вие не сте красиви и неповторими снежинки.
    Вие сте същата разлагаща се органична материя както всички други.
    Ние сме всепокорните всемирни боклуци.
    Всички ние сме част от една и съща купчина тор.

Аз съм мозъчния ствол на Джак.Без мен,Джак не би могъл да контролира сърдечния си ритъм.Аз съм самодоволното отмъщение на Джак.Аз съм разбитото сърце на Джак

Ти не си твоята работа. Ти не си парите, които имаш в банката. Ти не си колата, която караш. Ти не си съдържанието на портфейла си. Ти не си проклетият си костюм. Ти си всепокорният всемирен боклук.
    4XCOKИ

Град
    a melancholy town where we never smile
    Не съм щрудел...казах,че ми харесва като звучене. Имах преди един герой в една игра,който се казваше Снуфел и се сетих за Щрудел и така...
    А имаш ли пудра захар отгоре ? Ябълков щрудел ли си ?
    disintegration will follow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Град
    някъде там...
    Взе ли решение относно кой е следващият ?

Мега фен Аватара на Sisito941
    То и аз имах голямо желание,но след като и мен малко хора ме познават май ще си остана с желанието..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    Взе ли решение относно кой е следващият ?
    пуф ддз...след като SolemnityOfDeath не иска и вече е бил остава Still1ME1Still1HERE понеже си направи някакви предположения (погрешни) и ми направи впечатление. Ако той иска ще сложа него.

Едит: искам да е някой интересен ебаси! ВОдя се и от това какви въпроси ми задавате. Типично лексиконските са ми скучни,както и хората,които ги задават. Какво значение има например кой ми е любимия цвят или ден от седмицата?
    4XCOKИ

Ти не си твоята работа. Ти не си парите, които имаш в банката. Ти не си колата, която караш. Ти не си съдържанието на портфейла си. Ти не си проклетият си костюм. Ти си всепокорният всемирен боклук.
    !!!!

Един от най-великите цитати в кино-индустрията въобще и за мен.

Любим език за говорене, като мелодика?

А за поезия и песни, примерно?

Кремиране или обикновено погребение?
    Интересно ли ти е как биха реагирали хората след смъртта ти?
    Слушането на тъжни песни натъжава ли те?
    Смяташ ли, че има смисъл от складирването на стари вещи, които те връщат в миналото ти? Освен да те натъжават, друго въздействие имат ли?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    !!!!

Един от най-великите цитати в кино-индустрията въобще и за мен.

Любим език за говорене, като мелодика? Английски...Френски до някъде...преди ми беше леко дразнещ...немския е много грозен. Руския ми е смешен. Японския ми е интересен заради Death Note xD

А за поезия и песни, примерно? За поезия български! За песни -английски и също френски
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Кремиране или обикновено погребение? Обикновено погребение. Не искам да стана на купчина пепел. По-добре да ме ядат червеите.
    Интересно ли ти е как биха реагирали хората след смъртта ти? Не искам да знам. Не искам да им е тъжно.
    Слушането на тъжни песни натъжава ли те? Не...Когато съм тъжна слушам тъжни песни,че да се натъжа още повече. Някъв мазохист съм явно. Не винаги де. Понякога нищо не правя и от нямане кво да правя лягам и спя. Иначе не ги слушам като съм си ок.
    Смяташ ли, че има смисъл от складирването на стари вещи, които те връщат в миналото ти? Освен да те натъжават, друго въздействие имат ли? Ох аз пазя толкова много неща...все стари и ми е жал да ги изхвърля...и няма и да го направя де. Да смятам,че има смисъл. Не ме натъжават,просто си ги обичам.
    4XCOKИ

Какво си помисли, когато за първи път видя хуй на гаджето си?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Ебати въпроса...какво трябва да си помисля? Не съм се шокирала,отвратила или нещо такова. (тва вече са прекалено лични работи)
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Я да хвана промоцията, преди да си сложила друг на стола...
    Може и да е имало подобни въпроси, но... ми се спи вече и ме мързи да проверявам:

1. Защо започна да пишеш в тийнпроблем? Преди* само четях. СЛед това се регнах,заради един бивш съфорумник и също заради него почнах да пиша.

2. Според теб имат ли проблем децата в България, а и по света с интереса към образованието и училището като институция, и ако да - дай предложение как да се реши проблема? Голяма част имат да...по мое време всички бяхме ебати яките. ^^ Днешните деца се интересуват повече от купони,напивания и интриги...Проблема май не може да се реши...може би по-строг контрол от родителите. Забелязах,че много 13-14 годишни във форума дори излизат късно вечер и се прибират когато си искат. Родителите им толкова ли се интересуват от тях?

3. Мислиш ли, че четенето на книги, само по себе си е признак за интелигентност? Не...но все пак можеш да научиш много от тях и не е зле да си прочел поне една-две хубави книги по собствено желание. Аз например чета,защото ми е интересно,не за да се хваля,че чета по принцип. Има и такива индивиди.
    Преди* - 3-4 години
    4XCOKИ

На колко години беше, когато осъзна, че пред огледалото стоиш самата ти?
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Щруделке, вярваш ли в прераждането?
    Изобщо, окултното привлича ли те? (знам, че е доста характерно за нашата зодия).

Не знам дали не се повтаря въпроса, ако се - извинете
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    На колко години беше, когато осъзна, че пред огледалото стоиш самата ти?
    Не разбирам въпроса ти. Това винаги съм го знаела.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Щруделке, вярваш ли в прераждането? Не напълно,но силно се надявам да има такова. <3 ^
    Изобщо, окултното привлича ли те? (знам, че е доста характерно за нашата зодия). Ама разбира се! :Р Страшно интересно ми е.

4XCOKИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Щруделке, вярваш ли в прераждането? Не напълно,но силно се надявам да има такова. <3 ^
    Изобщо, окултното привлича ли те? (знам, че е доста характерно за нашата зодия). Ама разбира се! :Р Страшно интересно ми е.

Тогава, в какво/кой и съответно кога би искала да се преродиш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Хубава тема, която няма да е лошо гаджето ти да прочете, защото едва ли знае всичко това за теб.
    Audio ergo sum

Как ти въздейства детския смях в края на това парче?
    http://www.youtube.com/watch?v=jkvI8PQSQvQ
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си