.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

НЕМОГА ДА Я ЗАБРАВЯ

Здревейте на всички първо... Искам малко помощ с едно момиче ходехме 4-5 месеца вече не ходиме от 1 месец всичко пробвах тръгнах и с друга само и само да не мисля за нея но не се получава защото още я обичам твърде много даите някаква идея как да я забравя и да не мисля за нея .... квото и да правя тя ми е в главата и ако може без някакви глупави коментари МЕРСИ ПреДвАрИтеЛно

тегли си патрона.

Все едно ви казах пишете тъпи коментари

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Е ти кво искаш мъжки? Да ти пратим 12 девици пред вратата ли?
    За твойта болка хапче няма.Стискаш зъби и правиш нещо друго да не ти се налага да мислиш за това!
    Addicted to Addictions

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ами времето лекува. Останалото, което може да се изпише по темата ще са празни приказки главно с препоръки как да разсееш вниманието си. Но съм убеден, че и сам може да се досетиш за достатъчно изчерпателен списък. Все пак нека да започнем.
    1. Намери си работа през лятото.
    2. Излизай повече с приятели.
    3. Почни да си търсиш нова приятелка...
    Или просто се загледай в това...
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-PSdjixBTNE[/youtube]
    И не взимай всичко толкова насериозно. Животът продължава!

еми аз си намерих за кратко врееме друга приятелка и с приятели съм по цял ден ама не помага .... сигорно защото съм я обичал истински нз нз ;сс

Шефе, или си докарай амнезия някак или просто продъбжи на пред. Времето лекува всичко... но твърде много от него убива.. странно нали?
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Голям фен Аватара на Sunshin3
    И утре гледаме по новините как младо момче претърпява катастрофа и айде... амнезия. "Мисля, че го направи нарочно. Това го посъветваха в един форум" съобщава един от близките приятели на младежа...

времето му е майката

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    И утре гледаме по новините как младо момче претърпява катастрофа и айде... амнезия. "Мисля, че го направи нарочно. Това го посъветваха в един форум" съобщава един от близките приятели на младежа...

времето му е майката
    Извинявай, че ще ти го кажа, но за мен е доста малоумно човек да се шегува с такива неща.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mandarincho0
    MC Ha Bcu4ku
    Да не пробва с амнезията?!?
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Град
    ВаРнАаАа
    Много мои приятели/ки са минали през това... струва ти се, че никога няма да се чувстваш нормално и мисълта за даден човек ще те преследва вечно.. е спокойно! Както вече ти казаха, времето лекува всичко.. просто явно не е минало достатъчно време. Ще срещнеш някоя по-добра и всичко ще е ок. Стискаш зъби и продължаваш напред...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    когато истински поискаш да я забравиш, ще успееш! Но очевидно не искаш... ако имаш хубави слушалки, шибай енергични песни, или такива, които ти намаляват мозъчната активност... хахх и живей, аз съм така просто с желание всичко става, повярвай, знам го от опит

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Е ти кво искаш мъжки? Да ти пратим 12 девици пред вратата ли?
    За твойта болка хапче няма.Стискаш зъби и правиш нещо друго да не ти се налага да мислиш за това!
    Йес, бе 12 девици!

Иначе другото е верно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си