- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕМОГА ДА Я ЗАБРАВЯ
Здревейте на всички първо... Искам малко помощ с едно момиче ходехме 4-5 месеца вече не ходиме от 1 месец всичко пробвах тръгнах и с друга само и само да не мисля за нея но не се получава защото още я обичам твърде много даите някаква идея как да я забравя и да не мисля за нея .... квото и да правя тя ми е в главата![]()
![]()
![]()
и ако може без някакви глупави коментари МЕРСИ ПреДвАрИтеЛно
![]()
Все едно ви казах пишете тъпи коментари![]()
![]()
![]()
Е ти кво искаш мъжки? Да ти пратим 12 девици пред вратата ли?
За твойта болка хапче няма.Стискаш зъби и правиш нещо друго да не ти се налага да мислиш за това!
☆ Addicted to Addictions
Ами времето лекува.Останалото, което може да се изпише по темата ще са празни приказки главно с препоръки как да разсееш вниманието си. Но съм убеден, че и сам може да се досетиш за достатъчно изчерпателен списък. Все пак нека да започнем.
1. Намери си работа през лятото.
2. Излизай повече с приятели.
3. Почни да си търсиш нова приятелка...
Или просто се загледай в това...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-PSdjixBTNE[/youtube]
И не взимай всичко толкова насериозно. Животът продължава!![]()
еми аз си намерих за кратко врееме друга приятелка и с приятели съм по цял ден ама не помага .... сигорно защото съм я обичал истински нз нз ;сс
Шефе, или си докарай амнезия някак или просто продъбжи на пред. Времето лекува всичко... но твърде много от него убива.. странно нали?
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
И утре гледаме по новините как младо момче претърпява катастрофа и айде... амнезия. "Мисля, че го направи нарочно. Това го посъветваха в един форум" съобщава един от близките приятели на младежа...![]()
времето му е майката![]()
Извинявай, че ще ти го кажа, но за мен е доста малоумно човек да се шегува с такива неща.Първоначално написано от Sunshin3
Постъпи грешно... с правилното момиче.
MC Ha Bcu4ku![]()
Да не пробва с амнезията?!?Първоначално написано от mandarincho0
![]()
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Много мои приятели/ки са минали през това... струва ти се, че никога няма да се чувстваш нормално и мисълта за даден човек ще те преследва вечно.. е спокойно! Както вече ти казаха, времето лекува всичко.. просто явно не е минало достатъчно време. Ще срещнеш някоя по-добра и всичко ще е ок. Стискаш зъби и продължаваш напред...
когато истински поискаш да я забравиш, ще успееш! Но очевидно не искаш... ако имаш хубави слушалки, шибай енергични песни, или такива, които ти намаляват мозъчната активност... хахх и живей, аз съм такапросто с желание всичко става, повярвай, знам го от опит
![]()
Йес, беПървоначално написано от BgHtH
12 девици!
![]()
Иначе другото е верно![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last