.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: обречена

обречена

значи сега преди една седмица някаде едно ацки хубаво мом1е ме харесваше ... ама аз от глупост го резнах тои е на 19 аз на 13 и продължавах да ходя с моя бивш приятел ... сега осъзнах какво сам изгубила опитах се да му пиша ама една фр го е питала и тои е казал че се зарибява с друга .. помощ кажете какво да правя

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Това че е събота и нямаш домашни не значи че трябва да ти четем глупостите, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Хайде стягай се, че е края на учебната година
    А пък и тоя на 19, ти на 13 - няма шанс!
    Живей за мига!

towa tupo momi4e koeto zarqza takowa ynikalno mom4e bqh az i mnogo sujalqvam

Мега фен
    Град
    Earth...
    19 годишен с 13 годишна?

УСПЕХ!

toi e na 18 a tq na 14

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от malkatadzurla
    toi e na 18 a tq na 14
    Ти пък откъде знаеш ?!
    Дори и да е така, 4 години пак са много в този случай
    Живей за мига!

Голям фен
    Абе кви са тия хора бе бате :Х 19 годишен се занимава с 13 годишна тоя треа да е наи-големиа обитак! По смешен човек от тоя нема а тая 13 годишна тупа ку**олетина кво седнала да ми пише дете смотано

Докато има глупаци ще има и лъжци, които да им връзват Щом след като си го отрязала той не е проявил повече интерес САМА трябва да се досетиш що за ЧОВЕК е той Ех наивност, наивност
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

заглавието "обречена" напражо ме разби ,едва ли си толкова обречена,и вярно както казват другите не се занимаваи с батковци ,защото не водят до нищо добро

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Това че е събота и нямаш домашни не значи че трябва да ти четем глупостите, нали?

Деца, вкарвате се в големи филми!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от zority7
    заглавието "обречена" напражо ме разби
    И мен.
    И наистина се замисли ,щом след като си го отблъснала, той се е ''зарибявал'' с друго момиче се досети какво е искал от теб .Не си заслужава просто.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    заглавието "обречена" напражо ме разби
    И мен.
    И наистина се замисли ,щом след като си го отблъснала, той се е ''зарибявал'' с друго момиче се досети какво е искал от теб .Не си заслужава просто.
    ++

19 годишен...забива 13 годишна....явно е многоооо отчаян и самотен
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: обречена

Цитирай Първоначално написано от malkataver4e
    помощ кажете какво да правя
    Радвай се, че си го резнала и че не е можал да те мине и захвърли ка'т парцал... 'щото тогава друга песен щеше да пееш.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    МаЛкА КиФлА ...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    МаЛкА КиФлА ...

Аз на 13 играех непорочно пред блока
    а сега....
    много ви е разликата, бе ,аверке
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на ScarletBite
    В първия момент като ти видях темата, реагирах напълно естествено - разсмях се. Но сега, минута по-късно, съм уплашена. Страх ме е за теб и за хилядите по-развити 13-годишни момиченца, които се чувстват поласкани от вниманието на по-големи мъже, въртят любов "като по филмите и песните" и се изкарват едва ли не обречени... Виж, на мен ми е ясно, че твоите чувства са съвсем повърхностни, въпреки силнозвучащите имена, с които ги наричаш. Ясно ми е, че всичко това е ново за теб и съответно привлича вниманието ти. Знам също и че имитираш любимите си героини, певачки и какички. Това и ти ще го осъзнаеш след време, колкото и да си убедена че си "себе си, уникатче без дубликатче" и т.н.
    От какво ме е страх?
    На мъжа (на абсолютно всеки мъж, без изключение!) му е заложено да иска да прави секс с колкото се може повече жени. За да стигне до сливата ти, той ще пусне всички възможни манипулации и т.н., включително и ще опита да те убеди, че е различен и не знам си какъв. И ти, с 13-годишния си акъл, ще се поддадеш. Ще му пуснеш или поне ще му подухаш малко. А после, когато получи каквото иска или види, че си костелив орех и няма да му го дадеш (защото и такива случаи има, колкото и малко да са), ще те зареже. А ти ще останеш огорчена, пак ще влезеш в нечий образ, този път "кучка съм и квооо?!" и ще си опропастиш младините. Така е, миличка.
    Това не значи, че мъжете не могат да обичат. Могат, но в началото, за да тръгнат да те зарибяват, трябва да поискат да те чукат. А после, за да събудиш любов у тях, ти трябва да им бъдеш половинка - демек да си им на нивото на развитие, физическо, интелектуално, духовно. Ти не си на нивото му, разбираш ли? Все едно да опитваш да съединиш парченце от малките пъзелчета от 50 ст (ти) с парче от онези големите пъзели (той).
    На тази възраст не си за любов, но има трепетчета, които трябва да изживееш - търси си момчета колкото теб, най-много с 1-2 години по-големи. Мда, знам, че са лигльовци. Но аз ти казах - малка си за любов. Нищичко няма да спечелиш от 100-те си връзки с батковци. Учи сега, за да имаш някаква интелектуална база, иначе цял живот ще бъдеш нечия подлога...
    all day... all night... what the fuck?!

прави сте, че е доста по-голям и от коментарите ви реших да се откажа от него. Той когато ме искаше не се постара да ме спечели така , че ако ме е искал достатъчно щеше да го направи така , че сега се опитвам да се събера с предишния си приятел които е на 15 , 1 година по-голям от мен . Притесняваме само , че е от Пловдив и може да се зарибява с други момичета както е направил преди седмица, като разбрах се опита да си пререже вената колкото и да няма смелост се опита да ми докаже че много ме обича и се чудя да се събера ли пак с него ? Вие какво мислите ?

Моля ви дайте ми съвет трябва да реша какво да правя до довечера когато той ще седне на skype help

1. Ти си зле...толкова ли е трудно да се занимаваш с връсниците си, вместо да ходиш при 19 годишните.
    2. Той е зле...с какъв акъл е тръгнал да се забърква с дете на твоята възраст. Явно не намира нормално зряло момиче, което да му върже...
    Както и да е... спри да се занимаваш с него

Аз стрях да се занимавам с него написах го някъде по нагоре,но сега питах за приятеля си който наистина харесвам и обичам , но той ссе зарибяваше с някаква от Пловдив и се разделихме мн ми липсва и за това ви питах да продължавам ли с моя приятел или да си остана за известно време сама , а приятеля ми е на 15
    наистина мн го обичам , но много ме заболя когато разбрах ,че се зарибява с друга . Преди около 20 мин се разделихме окончателно

хах пак сам си с него ( с моя приятел) дадох му шанс да се поправи за това че се е зарибявал с др
    :P :P :P

Редактирано (И вече пиши на кирилица)
    ShtrudeL

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    МаЛкА КиФлА ...

Ще се самоцитирам!

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Вчера беше обречена, днес се чудиш с кого пак да тръгнеш... Еми няма надежда за теб, съжалявам. Хев ъ найс лайф.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си