В първия момент като ти видях темата, реагирах напълно естествено - разсмях се. Но сега, минута по-късно, съм уплашена. Страх ме е за теб и за хилядите по-развити 13-годишни момиченца, които се чувстват поласкани от вниманието на по-големи мъже, въртят любов "като по филмите и песните" и се изкарват едва ли не обречени... Виж, на мен ми е ясно, че твоите чувства са съвсем повърхностни, въпреки силнозвучащите имена, с които ги наричаш. Ясно ми е, че всичко това е ново за теб и съответно привлича вниманието ти. Знам също и че имитираш любимите си героини, певачки и какички. Това и ти ще го осъзнаеш след време, колкото и да си убедена че си "себе си, уникатче без дубликатче" и т.н.
От какво ме е страх?
На мъжа (на абсолютно всеки мъж, без изключение!) му е заложено да иска да прави секс с колкото се може повече жени. За да стигне до сливата ти, той ще пусне всички възможни манипулации и т.н., включително и ще опита да те убеди, че е различен и не знам си какъв. И ти, с 13-годишния си акъл, ще се поддадеш. Ще му пуснеш или поне ще му подухаш малко. А после, когато получи каквото иска или види, че си костелив орех и няма да му го дадеш (защото и такива случаи има, колкото и малко да са), ще те зареже. А ти ще останеш огорчена, пак ще влезеш в нечий образ, този път "кучка съм и квооо?!" и ще си опропастиш младините. Така е, миличка.
Това не значи, че мъжете не могат да обичат. Могат, но в началото, за да тръгнат да те зарибяват, трябва да поискат да те чукат. А после, за да събудиш любов у тях, ти трябва да им бъдеш половинка - демек да си им на нивото на развитие, физическо, интелектуално, духовно. Ти не си на нивото му, разбираш ли? Все едно да опитваш да съединиш парченце от малките пъзелчета от 50 ст (ти) с парче от онези големите пъзели (той).
На тази възраст не си за любов, но има трепетчета, които трябва да изживееш - търси си момчета колкото теб, най-много с 1-2 години по-големи. Мда, знам, че са лигльовци. Но аз ти казах - малка си за любов. Нищичко няма да спечелиш от 100-те си връзки с батковци. Учи сега, за да имаш някаква интелектуална база, иначе цял живот ще бъдеш нечия подлога...