- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За по-гладко бръснене
Момче на 15 съм, имам въпрос
В последно време брадата ми стана по-гъста, имам отстрани на лицето, брадичката и мустаците и по време на самото бръснене, усещам, че все едно ми се дере кожата от бръсначка, хич не е гладко бръснене..
Ползвам пяна на Жилет и от тея обикновените самобръсначки пак на Жилет.
Предложете ми гел за бръснене и по-хубава самобръснака.![]()
така ще е оттука нататъка
пробвал ли си да законтриш? не ти го препоръчвам за всеки ден обаче.
Обаче май не съм се изказал хубаво
Имах предвид, че по време на самото бръснене ми дере, а не после самата кожа. Бръсначката не се движи хубаво някак си
Пробвал съм контра, после пак си се усеща брадата, но това не ми е проблем..
....ти май си стигнал до етапа в който доста ти се е сгъстила брадата от постоянното бръснене... бих ти препоръчала да се бръснеш с машинка, тоест, да е около милиметър дължината на брадата. Пак изглежда чисто и ще избегнеш "постоянната синя брада", но не знам дали не е късно за това при теб :/
Не ми се е сгъстила кой знае колко, рядка е, просто вече почва да си личи ако не съм се бръснал от 3 дни, примерно.Първоначално написано от ShiZo
Сещам се иначе май за какво говориш - Самата област, където растат косми е сива някаква.
Дам, имам такова, но е кажи-речи незабележимо.
Мислил съм да си направя кола маска няколко пъти, докато още не е станала твърде дебела, но ще видим
ааа.. на колко време сменяш самобръсначките?Първоначално написано от FilmiranM
иначе и на мен ми дере, но тва е щото се бръсна с Т-образна с 1 ножче, ретрочак се чува кръц-кръц ако се жуля всеки ден
Купи си по-хубава самобръсначка(Gillette Fusion,Gillette Mach 3) и гел за бръснене(на Niveа са добри).
Благодаря ви![]()
YouAteMyHeart, тея самобръсначки колко често се сменят?
Аз се бръсна с тея обикновените бикчета на жилет и имам http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=15874
Такава, но ако не си се бръснал от повече време, започва леко да скубе, а аз се бръсна на 10 дена. Брадясал > алл![]()
Самата самобръсначка не се сменя.Когато ножчетата се захабят си взимаш нови.Аз ги сменям на 2месеца г-д.Първоначално написано от FilmiranM