.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Help влюбен съм в най-добрата приятелка на гаджето ми ...

Някак си се случи, не мога да спра да мисля за нея... Ужасно е, не знам как да кажа на приятелката ми, но не мога да седя безучастно.Някакви идеи как да постъпя ??

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Help влюбен съм в най-добрата приятелка на гаджето ми ..

Цитирай Първоначално написано от hxahxa
    Някак си се случи, не мога да спра да мисля за нея... Ужасно е, не знам как да кажа на приятелката ми, но не мога да седя безучастно.Някакви идеи как да постъпя ??
    Като за начало сигурен ли си, че имаш чувства към нея? Може да е някакво моментно състояние? Ако си сигурен, трябва да говориш с приятелката си и да и обясниш как стоят нещата. И все пак не мисля, че е редно да се занимаваш с приятелката и. Вероятно много ще я нараниш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

наистина ли си сигурен? ако това само е моментно желание или само си завладян от нея(от външността й и от това как мисли) не си струва да губиш,това което имаш,но ако чуствата ти надделяват,от тези към приятелката ти по-добре си поговорете двамата

Re: Help влюбен съм в най-добрата приятелка на гаджето ми ..

Цитирай Първоначално написано от hxahxa
    ...не знам как да кажа на приятелката ми, но не мога да седя безучастно....
    докато не си сигурен не й казвай нищо....може и да съжаляваш после!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Първо се убеди, че състоянието ти не е моментно. После трябва да говориш с гаджето си, но не очаквай да стане нещо между теб и приятелката й. Вероятността е минимална.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Може и нищо да не стане, пък и да стане, ще развалиш приятелството им. Аз например така тръгнах с бившия на най-добрата ми приятелка, обаче той после ме заряза и аз съжалявам, че избрах него пред нея.
    Шансът да стане нещо за мен е минимален, не всички са прости като мене.

Ако и приятелката го харесва, веднага ще си врътне опашката след него, само той да й покаже, че я иска. Набързо ще забрави за приятелството, за ценностите си(ако изобщо ги има), за етиката.

Иначе е супер якото, когато метнете така 2 изречения, които не дават никва адекватна информация, очаквайки да получите смислен отговор.

Ти си тотален идиот.По-добре остави и двете едва ли заслужаваш,която и да било!

Мега фен
    Град
    Earth...
    ОООО, ако и е най-добрата приятелка то ти нямаш никакъв шанс с нея...

Остави ги и двете,само ще им развалиш приятелството.
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    +1

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от MishaBabyy
    +1
    +2 Или ще го развали, или тотално ще изгори.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си