- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво да правя;(
Здравейте!Преди седмица котарака ме одраска по ръката,и ми казаха че с дезодорант се дезинфекцира за да не остане белег,и аз напръсках с дезодорант одраното място.Пръсках докато изведнъж кожата ми побеля......След това 2 3 дни ми беше подуто,а сега това "петно" има кафеникъв цвят и стои като мъртва кожа
На някой случвало ли се е нещо подобно?Какво може да ми помогне в случая?
Върви на лекар .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
това с дезодоранта го чувам за пръв път....защо просто не сложи кислородна вода?както и да е....отиди на лекар!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
трябваше да отида по рано..сега може би е късно,след като се е образувала коричка![]()
Не е определено, че дезедоранта помага...просто в него има спирт и затова ако нямаш чист спирт, можеш да се напръскаш и с дезедорант...в който не се знае какви други химии има. И все пак не мисля, че ще ти остане бяло..просто не я пипай коричката, да си падне сама.
когато пръскаш продължително на едно място с дезодорант , кожата се замръзява и се получава нещо като рана. Но като се е замръзило , ти не си усетила. Имам приятелка, на която и остана белег от това.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
О неееПървоначално написано от POLLINA
с мен се случи същото
и е голямоо
не искам да ми остане белег ;(
Защо просто не я намаза с крем раничката . . Изчакай да падне коричката![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Е колко е голяма тази рана ? че е толкова фатално...
Защото толкова ми е акъла![]()
![]()
Можеш да си купиш някакъв мехлем за белези и да се мажеш след като падне коричката.
а има ли вероятност кожата ми там да си стане същата ,или ще стои по-бяла с каквото и да го намажалазер няма ли да помогне
Каква му е цената на този мехлем?
С времето сигурно ще се заличи, пък и лятото като хванеш тен би трябвало да се изравни.Първоначално написано от kalina90
Не знам, то има различни, питай в аптеката да ти предложат някой.
Спирта далеч не е толкова надежден дезинфектант, препоръчвам ти йодна тинктура.![]()
![]()
Свари си чай от смрадлика и си топи ръката в нея.И друг път никога не пръскай с дезедорант,ако нямаш чист спирт, реванол, йод или кислородна вода ,поискай от някой или просто гледай ,да не я замърсиш
Абе отивай на лекарПървоначално написано от kalina90
Ами ваще нищо ли няма да предприемат?
Аз като бях в 5 клас един съученик ми го направи тоя номер. Пръска с дезодоранта на едно място продължително на ръката ми ии вечерта като поглеждам беше едно кафяво и гадно. И после остана белег, но лятото се сля с тена ми. В случая за раната може би е подобно, но чак пък за лекар не ми се струва. А и защо ти е трябвало да се пръскаш. Голяма работа малко одраскано..Първоначално написано от POLLINA
Ползвай гентамицин актавис заличил ми е много белези не пълно но са незабележими. И аз като бях малка си нараних здравата брадата и ми я лепяха с лепило на аквапарка (специално лепило като при зашиването е но безболезнено) и много се уплаших да не ми остане белег но мехлема го заличи![]()