.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

какво да правя;(

Здравейте!Преди седмица котарака ме одраска по ръката,и ми казаха че с дезодорант се дезинфекцира за да не остане белег,и аз напръсках с дезодорант одраното място.Пръсках докато изведнъж кожата ми побеля......След това 2 3 дни ми беше подуто,а сега това "петно" има кафеникъв цвят и стои като мъртва кожа
    На някой случвало ли се е нещо подобно?Какво може да ми помогне в случая?

Върви на лекар .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

това с дезодоранта го чувам за пръв път....защо просто не сложи кислородна вода?както и да е....отиди на лекар!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

трябваше да отида по рано..сега може би е късно,след като се е образувала коричка

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не е определено, че дезедоранта помага...просто в него има спирт и затова ако нямаш чист спирт, можеш да се напръскаш и с дезедорант...в който не се знае какви други химии има. И все пак не мисля, че ще ти остане бяло..просто не я пипай коричката, да си падне сама.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    когато пръскаш продължително на едно място с дезодорант , кожата се замръзява и се получава нещо като рана. Но като се е замръзило , ти не си усетила. Имам приятелка, на която и остана белег от това.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    когато пръскаш продължително на едно място с дезодорант , кожата се замръзява и се получава нещо като рана. Но като се е замръзило , ти не си усетила. Имам приятелка, на която и остана белег от това.
    О неее с мен се случи същото и е голямоо не искам да ми остане белег ;(

Защо просто не я намаза с крем раничката . . Изчакай да падне коричката
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Град
    София
    Е колко е голяма тази рана ? че е толкова фатално...

Защото толкова ми е акъла

Град
    София
    Можеш да си купиш някакъв мехлем за белези и да се мажеш след като падне коричката.

а има ли вероятност кожата ми там да си стане същата ,или ще стои по-бяла с каквото и да го намажа лазер няма ли да помогне
    Каква му е цената на този мехлем?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalina90
    а има ли вероятност кожата ми там да си стане същата ,или ще стои по-бяла с каквото и да го намажа лазер няма ли да помогне
    Каква му е цената на този мехлем?
    С времето сигурно ще се заличи, пък и лятото като хванеш тен би трябвало да се изравни.
    Не знам, то има различни, питай в аптеката да ти предложат някой.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Спирта далеч не е толкова надежден дезинфектант, препоръчвам ти йодна тинктура.

По принцип имай в предвид, че когато имаш отворена рана не е хубаво да попадат въглехидрати в нея, а в повечето тоници, дезодоранти, кремове и т.н. има.. Опасно е.. раната може да започне да ти бере.. дезинфекцира се или със спирт или кислородна вода, а може и риванол, но НЕ и с дезодорант.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Свари си чай от смрадлика и си топи ръката в нея.И друг път никога не пръскай с дезедорант,ако нямаш чист спирт, реванол, йод или кислородна вода ,поискай от някой или просто гледай ,да не я замърсиш

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от kalina90
    трябваше да отида по рано..сега може би е късно,след като се е образувала коричка
    Абе отивай на лекар Ами ваще нищо ли няма да предприемат?

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Аз като бях в 5 клас един съученик ми го направи тоя номер. Пръска с дезодоранта на едно място продължително на ръката ми ии вечерта като поглеждам беше едно кафяво и гадно. И после остана белег, но лятото се сля с тена ми. В случая за раната може би е подобно, но чак пък за лекар не ми се струва. А и защо ти е трябвало да се пръскаш. Голяма работа малко одраскано..

Ползвай гентамицин актавис заличил ми е много белези не пълно но са незабележими. И аз като бях малка си нараних здравата брадата и ми я лепяха с лепило на аквапарка (специално лепило като при зашиването е но безболезнено) и много се уплаших да не ми остане белег но мехлема го заличи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си