.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ВЪПРОСЧЕ ???

значи сега си права лична карта и ще мога ли да ходя в цяла европа без паспорт или ще трябва да се прави

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    трябва да имаш международен паспорт ..
    (зависи в кои държави ходиш де)

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    трябва да имаш международен паспорт ..
    (зависи в кои държави ходиш де)
    става въпрос за държава в ЕС (Европейския съюз) нали се говореше преди,че може вече само с личен документ лична карта, шофьорска книжка

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    в ЕС май може само с лична карта, да.. иначе за държави извън ЕС ти трябва международен паспорт..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Доколкото знам зависи и откъде минаваш-ако минеш през страна извън ЕС ще ти трябва,дори и ако крайната ти цел е в ЕС.Обаче не съм много запознат...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

значи мога само с личната карта

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    в ЕС май може само с лична карта, да.. иначе за държави извън ЕС ти трябва международен паспорт..
    Така е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    значи мога само с личната карта
    Щом става дума за държава от ЕС... Да, можеш само с лична карта.

Град
    Варна
    Ако присъстват и двамата ти родители (настойници) действително можеш да напуснеш границите на Р. България в посока страна от ЕС само при наличието на лична карта. В противен случай ти трябва нотариално заверена декларация, че и двамата ти родители са уведомени и не те спират да напуснеш Републиката. А ако си пълнолетно лице, т.е. имаш навършени 18 години, всичко е наред в държавите от евр. съюз : )

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Ако присъстват и двамата ти родители (настойници) действително можеш да напуснеш границите на Р. България в посока страна от ЕС само при наличието на лична карта. В противен случай ти трябва нотариално заверена декларация, че и двамата ти родители са уведомени и не те спират да напуснеш Републиката. А ако си пълнолетно лице, т.е. имаш навършени 18 години, всичко е наред в държавите от евр. съюз : )

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    +

Неможе иначе да си изкараш задграничен документ(паспорт)... До колкото знам личната карта не играе роля... Ти на колко си?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    +

Неможе иначе да си изкараш задграничен документ(паспорт)... До колкото знам личната карта не играе роля... Ти на колко си?
    на 14 съм др месец отивам да си зема личната карта

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    ако си с самулет и отиваш в друга даржава която е в ес немаш проблем,но ако си с превозно средство нетреа се минава през даржави които неса в ес ...

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си