- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ВЪПРОСЧЕ ???
значи сега си права лична картаи ще мога ли да ходя в цяла европа без паспорт или ще трябва да се прави
трябва да имаш международен паспорт ..
(зависи в кои държави ходиш де)
става въпрос за държава в ЕС (Европейския съюз) нали се говореше преди,че може вече само с личен документ лична карта, шофьорска книжкаПървоначално написано от pitfall
в ЕС май може само с лична карта, да.. иначе за държави извън ЕС ти трябва международен паспорт..
Доколкото знам зависи и откъде минаваш-ако минеш през страна извън ЕС ще ти трябва,дори и ако крайната ти цел е в ЕС.Обаче не съм много запознат...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
значи мога само с личната карта
Така еПървоначално написано от pitfall
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Щом става дума за държава от ЕС... Да, можеш само с лична карта.Първоначално написано от sti4i
Ако присъстват и двамата ти родители (настойници) действително можеш да напуснеш границите на Р. България в посока страна от ЕС само при наличието на лична карта. В противен случай ти трябва нотариално заверена декларация, че и двамата ти родители са уведомени и не те спират да напуснеш Републиката. А ако си пълнолетно лице, т.е. имаш навършени 18 години, всичко е наред в държавите от евр. съюз : )
+Първоначално написано от Bimmer
Неможе иначе да си изкараш задграничен документ(паспорт)... До колкото знам личната карта не играе роля... Ти на колко си?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
на 14 съм др месец отивам да си зема личната картаПървоначално написано от maksimal
ако си с самулет и отиваш в друга даржава която е в ес немаш проблем,но ако си с превозно средство нетреа се минава през даржави които неса в ес ...