- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SEVEN Omnipotence
Знаете ли дали този колан върши работа и ако да - за колко време?
знам че е боклук![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Върши работа само и единствено срещу целулит. При постоянство и спазване на хранителен режим разбира се![]()
++Първоначално написано от heiress
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Имаме го вкъщи.Стои в шкава неотварян от 2 години.Сигурно се сещаш колко работа върши за да го държим прибран в шкава![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НИКАКВИ КОЛАНИ, ХАПЧЕТА, ГЕЛОВЕ И ДРУГИ ГЛУПОСТИ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА СВАЛИТЕ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ! ВСИЧКО Е СПОРТ + ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ!
+1Първоначално написано от December
Само дето още няма 2 годиниАвторке, не прави тази грешка да си го купуваш. Аз моя и за 10 лева да го продам ще съм много доволна, ама.. Абсолютно никакъв ефект, само дето от тока ли от какво почва да ме боли и сърби тялото ии е адски гадно..
![]()
![]()
Първоначално написано от UnForgettableDream
Наистина ли ще го продадеш за 10 кинта?Ако е тъй казвай
Няма никакъв ефект.
Имам 2 такива в нас.
След като съм го използвала кожата ме сърби адски много,иначе не е зле от време на време си го включвам да ме "раздруса".![]()
естесвено че няма давърши работа....ако този боклук правеше нещо, то по света нямаше да има дебели хора![]()
There is a princess in every girl
братовчетка ми си взе такъв коланСЪВСЕМ НИЩО НЕ ВЪРШИ
..Не ви препоръчвам да си го копувате ..
![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Първоначално написано от BebYlzZz
![]()
![]()
![]()
Абе хора,ползвалили сте го?
Майка ми с него стопи корема.А на мен много добре ми действа на краката.Как така е боклук???????????
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
колана е добър за масаж, пък и сърбежа изчезва на 2рия 3тия път, ако си редовен...
иначе не съм отслабнал. слагал съм го 10ина пъти