Здравейте аз съм момче на 15 тренирам си всеки ден и се чудя за някаква добра диета (или по-точно какво може и какво неможе да се яде и в какви количества) Ако помогнете ще съм мн благодарен.
Аз съм на 90 дневна диета. Хубавото е,че може да ядеш много неща, но в различни дни. Ето ти и линк за повече информация:
http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Tnx ама аз не искам да свалям кила :Д искам само да си подържам тялото
и да не се храня с вредни храни
Ми здравословно хранене и тва е.Вредните неща не ги яж.Газирано, мазно, тестено, пържено, сладко много рядко можеш да ядеш за енергия.
Tова е най-добрият начин ако искаш да го поддържаш.Първоначално написано от foreverr
ПП:Щом тренираш след трен яж много белтъчини.
аз питам дали ще сваля кила защото не тва ми е целта.целта ми е просто здравословно хранене
Диетите едва ли са здравословни...
е кво е здравословно да се тъпча като прасе с шоколад вафли и такива ташаци?
Яж ярмЪ...бахти не е истина колко заблудени хора има....Първоначално написано от bgli
Прословутите диети ЗА ОТСЛАБВАНЕ са нездравословни.Първоначално написано от YakUZa777
Говоря за ония нашумелите с многото ограничения. Не бъркай понятията! Диета = режим на хранене. Има добра диета, има лоша диета.
![]()
Еми авторе, яж разделно.![]()
Извинявай, но не се изисква да си ядрен физик, за да се сетиш какво да ядеш и какво не, то ако искаш здравословно, трябва да си на село да си правиш всичко сам.
^ И аз тва мисля да направя някой ден, наистина.Няма как иначе.