- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели Зъбки
Здравейте искам също да попитам възможно ли е да се избелят зъби който леко-средно жълтенеят оъ венеца към края на зъба.Защото като малък бях мн болнав и мн често пиех лекарства който ми "боядисваха" зъбите ми.Мия ги всеки ден от когато се помня но...уви нищо
А и също наистина ли е толкова вредно избелването?
И аз искам да си ги избеля ! Някои може ли да ми каже какви щети ще нанеса ,ако си ги избеля?Първоначално написано от bgli
Мисля,че зъбите стават по-чувствителни и след като направиш едно избелване трябва да ходиш след това отново и отново....
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Сериозно ли ве ? Говорите някой път без да знаете нищо.Първоначално написано от aguilera
Аз съм си ги избелвал, доста боли защото ти изтънява емайла, но те боли 2-3 дена макс и трябва да избягваш да ядеш храни с оцветители 1вите 1-2 дена.
+Първоначално написано от aguilera
А и изтъняват емайла и започва да боли.. Най добре е с избелваща паста![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Доколкото знам, емайлът не се възстановявя, така че никога не бих си го изтънил, дори с цената на по-бели зъби.
http://vbox7.com/play:c95f4390
Тук е обяснено всичко![]()
Аз съм чувала, че помага ,примерно веднъж седмично да се търкат със сода, но да не се прекалява. И отделно с някаква качествена избелваща паста за зъби да се комбинира.
На мен зъболекарката ми каза да не пробвам със сода, защото и от нея изтънява емайла ;/Първоначално написано от Veno0m
Емайла може да изтънее и от силното натискане с четката, ако е въпроса ...
Първоначално написано от YakUZa777
Това не го знаех, вече ще внимавамм![]()
Емайла изтънява и от твърдата храна ако е въпросаПървоначално написано от YakUZa777
![]()
Еми избелващи дъвки, ябълки, никакво вино, кафе... има и др съвети
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
и пак да кажа - спермата помага много,особено моята![]()
Kristiyana
каква рекламаПървоначално написано от dAimIk0z
Просто аз
Понеделник отивам на зъболекар да ми ги избели
пусни 1 снимка после да видиме резултатаПървоначално написано от ani942942
![]()
ОККПървоначално написано от Nakadah
![]()
За да видиш какъв е резултата, трябва да пусне снимка и какви са били преди избелването.
Най-добре със гел .. на първа страница има клипче и една моя приятелка си избели така зъбите .. и сега вече 3-ти месец са и бели като лист че и повече зъбитеи май и аз ще ходя, че от тези кафета .. ;ss
*сън*