- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели Зъбки
можеш ли да ми кажеш цена г/д ? А това с гела безвредно ли е ?Първоначално написано от fUcKsMiLe
Избелването не беше скъпо и има ефект, поне при мен. Вземи си един аулин, че ще ти трябва после.
Ама ти с гел или със ZOOM си го правил? И много ли боли?Първоначално написано от YakUZa777
![]()
МММ не знам как се казва, отиваш там, мацат ти зъбите и ти държат там в устата едно нещо и така и за мен това нещо боли колкото дълбок кариес да не кажа повече, просто от самото изтъняване даже от полъха на вятъра ще те боли 1вия ден, ама като пиеш един аулин и минава. И по - горе мисле, че го написах, не трябва да се ядът храни с оцветители 1-2 дена и да се дъвче дъвка.
закво си изтъняваш емайла? колкото по-малко емайл имаш по зъбите, толкова по-уязвими са.Първоначално написано от YakUZa777
Имах нужда да го направя, като малък имах едни там някакво забавяне в разстежа или какви глупости бяха и ми бяха станали едни петна. Ако имам 10 бона ще си сменя всичките зъби.
Аз небих си избелил зъбите,не са ми някви жълти ,но не са и Холивудски.
Те вече какво ли не измислиха.Мъже стават жени и обратното.Остава човек да се превръща в животно,дърво,храст,къща,ко ла,мотор и т.н ....
Специално от зъбите могат да тръгнат много заболявания знам. Така, че здрави зъби с изчистени кариеси > алл. Сиг. повечето от вас дори не ходят на профилактични прегледи.Първоначално написано от VinDiesel
Напълно здрави хора няма.Всеки е болен от нещо.Първоначално написано от YakUZa777
Аз не съм ходил от 6 месеца да ми гледат зъбаците.
иам въпрос .. ако ще носиш брекети, кое е по-добре - преди слагането или когато ги махнат е по-хубаво да се избелят зъбите?
Нямам идея, но предполагам, след свалянето, че или иначе ще е хард за зъбите.
След, защото докато ги носиш, определени участъци по зъбите не могат да се почистват добре, даже изобщо.Първоначално написано от lubomirky
Като ти ги направи постни снимка и разкажи дали боли и колко пари ти взеха че и аз се интересувам защо е по-добре с слаби и бели от колко с жълти и здрави ! Кво пък толкова един живот се живее басииПървоначално написано от ani942942
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
след като ги избелиш, пак ще пожълтеят. не се притеснявай.
вземете си ги мийте по-често и не си преебавайте зъбите с избелвания.
Добре де ! Аз си ги мия и съм ги мил след всяко хранене и по-бели не станаха. В момента зъбите са ми грапшави и имам петна от лекарствата които съм взимал + това трябва да оправям едно полупитче и да ги изправя малко защото съм перфектционист ! > Защо да не ги избеля ?Първоначално написано от DimovB
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
няма нищо лошо да ги изправиш
само че да ги избелиш не е съвсем безобидна процедура. а и естественият цвят на зъбите не е бял.
Еми бяло някакво матово, а не тип ''порцеланова усмивка'' !Първоначално написано от DimovB
ima edno kato prahche ima go v aptekite kavza se bql snqg i e mn dobro![]()
Я дай малко повече инфо за това прахче ??? снимка ... ценаа ...Първоначално написано от crazy7oo
Оня ден говорих с зъболекарката си относно избелването , а те само ми каза аз моите не бих ги избелила така че си направи сметка . Явно не е много хубаво
Изтънява се емайла и зъбите стават доста чувствиелни. По-хубаво си купи паста за зъби с избелващи частици или нещо такова!![]()
има го в Аптеките и е супер евтино но много помага и е едно светло розово прахчето и на кутийката пише бял сняг и май беше АрабскоПървоначално написано от ira90
аз сум доволна от него
![]()
![]()
![]()
Няма смисъл да ходите да ви избелват зъбите .. само ще се прецакате!!! приятелка на сестра ми е отишла и зъбите и бяха бели само първите дни- после станаха каквито си бяха![]()
![]()