.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    Цитирай Първоначално написано от purple00
    кат ги търкаш със сода се избелват
    Те побеляват ама със сода емайла също истънява

Голям фен Аватара на gret4ety
    Видях някъде нещо за брекетите Аз бях с брекети година и половина някъде и имах една малка четчица с която си ги чистех отвсякъде и след като зъболекаря ми ги махна само ги почисти нали от лепилото, нито ги е избелжал нито нищо, много са бели, даже повече от преди. Може би е така, защото докато съм била с брекети и съм отделяла много повече време и внимание да ги почиствам по всякакви възможни начини. Миех си зъбите поне по 6-7 пъти на ден по 10 минути защото се дразнех че имам храна из устата А не че по принцип не си ги мия често де, 3 пъти на ден по 5 минути с четката ама нз това е хипотеза само

пудра лентички и паста, но вс разваля емайла
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

5 minutes speed whitening system искам да си купя за избелване,но незнам дали я има в България

За тези, които редовно си мият зъбите и пак са им жълти - това е и до ген. Аз пък използвам паста за зъби на една много добра марка, (пастата се казва Glister, а марката е Amway) но при мен по-скоро е до ген жълтеенето, но разбира се няма да спра да я използвам по ред други причини. Та и на мен ми е любопитно кои са най-безвредните методи за избелване. Това за прахчетата определено ме заинтригува, но също така ме съмнява. Ако някой е проучил за тях, моля да пусне малко повече инфо.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    И аз искам да си избеля зъбите, но зъболекарката ми не иска
    Препоръча ми blend-a-med-3d with peаrl

и има ефект, зъбите ми станаха по-бели. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си