- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Правите ли купони?
Да стига да се събереме .. И да имаме пари![]()
Първоначално написано от Desole
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не.. ама сега лятната ваканция само глей кфо стаа![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
у нас няма да ги пусна по смъртно...ке ми утрепят коткатаИначе у приятели / вили / тавани постоянно се събираме..
Lexynnka
Ми удома съп правил 2-пъти. Първия път наще разбраха чак след 2-рия купонБяхме 9 човека и нищо не потрошихме
Втория път бяхме 12 човека счупихме 6 часи и едно такова стъклено за печене пълно с кебапчета и кюфтета
И после се сбихме заради едно момиче
Наще се прибраха, а приятелите бяха тъкмо излезли
Беше УЖАС удома
И наще разбраха за първия като видяха празното пребрано шише от водката, останала от бала на брачедка ми - преди 5 години, а купона беше тази зима - края на първия срок
![]()
![]()
у нас в никакъв случай.. ама у приятели да
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
В нас НЕ..Иначе да редовно се събираме..Но като знам какви неща стават половин килим,огън,наводнение...По-добре да не е в нас![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
мид амного често особенно ако сме отбора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
от както продадоха къщата на село не, щото няма къде да гоня нашите + вече имам брат и къщата изобщо не е за купони![]()
иначе преди яко текила партита![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
в нас не..