.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    -От НякЪдЕ-

Дайте ми някакъв съвет :(

Може би ще ви се сторя малко неориентирана, но все пак се надявам някой да ми помогне.. та значи ходя с едно момче от месец и половина, но нещата не вървят много добре, той е по-малък има по различно мислене от мен и все пак ме обича и е готов да направи всичко. Познаваме се от доста време и той винаги е бил до мен, но аз все се "дърпах" и неисках да съм с него и сега когато сме заедно незнам просто нещо липсва м/у нас,но все пак аз съм много привързана към него и незнам какво да направя. А със сигурност няма да останем приятели ако скъсаме.. знам защо го казвам.. и така поне бих искала да кажете своето мнение ..
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми помисли си - ако не можеш без него, не го оставяй и продължавай да търсиш това, което ви липсва и го намери,а после промени
    всичко зависи от тебе .. ти трябва да се ориентираш

Колко по-малък? Ти на колко си и той на колко е?

Иначе ако наистина си привързана към него и изпитваш чувства можеш да послушаш Sladurchoo и да продължиш да търсиш това което искаш. Все пак никой не е перфектен.
    What if.. ?

Ми като не вървят добре, късайте бре. Като ти е кофти по-добре ли ти е?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ти на колко си ? Той на колко е ?
    Момчетата се развиват по-бавно от момичетата .. така ,че той едва ли има мисленето , което ти очакваш. Едва ли е много сериозен , а ти искаш здрава връзка.
    Помисли си кое е по-добре за теб!
    Говори с него , ако и той мисли като теб.. край. Не е единственото момче!
    Успех ! ((:

Град
    -От НякЪдЕ-
    Аз съм на 17 той на 16.. благодаря за съветите ще помисля ще помисля пак и ще реша какво да правя
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Първо осъзнай какво точно ти липсва в тази връзка и после решавай какво да правиш.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Първо осъзнай какво точно ти липсва в тази връзка и после решавай какво да правиш.

Говори с него,за това какво чувстваш и какво ти липсва във връзката ви и тогава решавай какво да правиш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Една година разлика не е толкова много. Под различно мислене сигурно имаш предвид, че още се държи детински? Това преминава, предполагам, че скоро ще се усети.
    Но ако наистина чувстваш, че нещо липсва и не си щастлива със сегашното положение поговори с него. Преди това помисли, какво точно ти липсва - дали не ти стига вниманието, което получаваш, дали връзката ви е в застой, дали тази привързаност, която изпитваш не е просто приятелство. Като обмислиш добре положението сама ще решиш дали има смисъл да продължаваш тази връзка или не.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Бе една година може да е нищо а може и да е голяма разлика,всичко си е малко или много до човека,например аз с моя,бях на 17 той на 19-20 когато тръгнахме и си личи че е по съзрял,а по малките малко да ме извините ама повече мислят за секса с това връзват и любовта 50/50,нали пак зависи от хората,и миличка поговори си с него,ако криеш и се измъчваш полсе ще ти е още по трудно да говориш колкото по бързо се изясните толкова по добре.Успех сладка
    ni6to ne e sa6toto kato te niama

i parite ne mi pomognaha v toia slu4ai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си