.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

не разбирам....

здравейте, майка ми почина преди 3 години и живея при баща ми и тои има друга жена която в началото изглеждаше добра жена и все още изглежда. Така сега проблема ми е следния; седмицата си ми вървеше добре обаче не бях свирила на цигука два дена. и тя знае че той ще ми се расърди много но му каза. и сега тои не ми говори а си ходи с нея и аз сам невидима... незнам какво да правя няакакви съвети?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    И за кво ти се сърди че не си свирила 2 дена ?!?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на iiordanova
    Първо - съжелявам за майка ти!
    А колкото до баща ти - говори с него , може би е изнервен от работа и затова е раздразнителен. И говори с приятелката му , кажи и да не доносничи като първа клюкарка!
    Късмет .. ((:

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    А колкото до баща ти - говори с него , може би е изнервен от работа и затова е раздразнителен. И говори с приятелката му , кажи и да не доносничи като първа клюкарка!
    Късмет .. ((:
    +

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Късмет .. ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Късмет .. ((:
    +1
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Ако и каже така ще стане по-зле трябва да ни обясниш защо се е расърдил че не си свирила за да видим каква е ситуацията в никакъв случай не се спречквай с приятелката му ще стане по-лошо

благодаря на всички за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си