- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- не разбирам....
здравейте, майка ми почина преди 3 години и живея при баща ми и тои има друга жена която в началото изглеждаше добра жена и все още изглежда. Така сега проблема ми е следния; седмицата си ми вървеше добре обаче не бях свирила на цигука два дена. и тя знае че той ще ми се расърди много но му каза. и сега тои не ми говори а си ходи с нея и аз сам невидима... незнам какво да правя няакакви съвети?![]()
![]()
![]()
И за кво ти се сърди че не си свирила 2 дена ?!?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първо - съжелявам за майка ти!
А колкото до баща ти - говори с него , може би е изнервен от работа и затова е раздразнителен. И говори с приятелката му , кажи и да не доносничи като първа клюкарка!
Късмет .. ((:
+Първоначално написано от iiordanova
Първоначално написано от iiordanova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от iiordanova
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако и каже така ще стане по-зле трябва да ни обясниш защо се е расърдил че не си свирила за да видим каква е ситуацията в никакъв случай не се спречквай с приятелката му ще стане по-лошо
благодаря на всички за съветите![]()