.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ^ аз тва викам
    най ми беше смешно, като скочиха всички да се обясняват кво бил л-карнитина

и какво се оказа? Витамин Л ?

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не, казаха: "Оу, не, това не е фитнес добавка; от това се отслабва."
    И после всички: "Яяяя, откъде си го купи? И аз искам да си взема! Кудкудяк, кудкудяк..."

Тази напитка е много хубава......но само на вкус(л карнитина вътре е много малко).Иначне ако не е от аптеки и магазин за добавки не струва...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Аз съм си дете.
    Нямам 18

Между другото, една от моя клас си беше взела някаква течност с "грейпфрут" за пиене, но пишеше Л-карнитин на шишето. Съмнявам се да е било скъпо, но... познат ми каза, че не е добра идея. Ти как смяташ?
    това е било "фитнес дринк" с Л-карнитин има 2 вкуса с какту и круша и с грейпфрут, според етикета помага на тялото да изгори мазнините,цената ми последно като гледах беше 1.29 в Била,ама според мен тази течност не струва

аз пия L-Carnitine , но на хапчета,60 капсули за 20 лева (стигат за 2 седмици) и съм доволен,иначе в моя фитнес го има и под формата на напитка,но много по-скъпо излиза според мен. : )
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

много искам да сваля към 10 килца някой ако има предложения много ще съм благодарна

Здравейте, аз съм момче на 15, почти 16 години висок съм 1,72 и тежа 73 +/- 2 килограма и искам да сваля минимум 3,4 килограма .. Най проблемни (дебелички) места по тялото ми са долната част на корема и вътрешната страна на бедрата. От утре започвам сериозно с HIIT (бягане, скачане на въже) и взимането на Л-карнитина ..Целта ми е да изчистя мазнините от корема и бедрата!! Искам да попитам по колко пъти на седмица да тренирам и също ако може да предложите и някоя диета (четох на мн. места че тренировки + диета е най-ефикасния начин за отслабване) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си