- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Здравословно отслабване чрез диета и кардио!
Не, казаха: "Оу, не, това не е фитнес добавка; от това се отслабва."
И после всички: "Яяяя, откъде си го купи? И аз искам да си взема! Кудкудяк, кудкудяк..."
Тази напитка е много хубава......но само на вкус(л карнитина вътре е много малко).Иначне ако не е от аптеки и магазин за добавки не струва...
Първоначално написано от zoreto
аз пия L-Carnitine , но на хапчета,60 капсули за 20 лева (стигат за 2 седмици) и съм доволен,иначе в моя фитнес го има и под формата на напитка,но много по-скъпо излиза според мен. : )
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
много искам да сваля към 10 килца някой ако има предложения много ще съм благодарна
Здравейте, аз съм момче на 15, почти 16 години висок съм 1,72 и тежа 73 +/- 2 килограма и искам да сваля минимум 3,4 килограма .. Най проблемни (дебелички) места по тялото ми са долната част на корема и вътрешната страна на бедрата. От утре започвам сериозно с HIIT (бягане, скачане на въже) и взимането на Л-карнитина ..Целта ми е да изчистя мазнините от корема и бедрата!! Искам да попитам по колко пъти на седмица да тренирам и също ако може да предложите и някоя диета (четох на мн. места че тренировки + диета е най-ефикасния начин за отслабване) ..