.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Муай Тай с брекети???

Аве пичове ще почвам муай тай да тренирам според вас пречи ли факта че имам брекети (само на горните зъби)??? Сигурно ще ги махам след половин-1 година а не ми се чака до тогава Като сложа протектор на зъбите+каска не би трябвало да има проблем нали?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми протектора на зъбите ще ти напасне на захапката с брекетите (топи се в топла вода да омекне, хапеш за да придобие форма и стягаш в студена вода). Не мисля че има проблеми. Пък и ако не си, ще се научиш бързо да си държиш устата затворена и езика зад нея, дори и да нямаш брекети. Гумата обаче по възможност я носи на всяка една тренировка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е споко ще я нося Иначе до ся 3 години съм се занимавал с карате + 2 години като бях много малък (2-3 клас)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Е споко ще я нося Иначе до ся 3 години съм се занимавал с карате + 2 години като бях много малък (2-3 клас)
    Е значи няма какво да ти се обяснява, бил си, видял си ^^ В Муай Тай са малко яки тупаниците, но пък на всичко се привиква.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Е значи няма какво да ти се обяснява, бил си, видял си ^^ В Муай Тай са малко яки тупаниците, но пък на всичко се привиква.
    ем да то в каратето няма удари в главата с ръце и захвати останалото ясно ^^

Сега си взех единичен протектор на Everlast искам да питам над брекетите плътно ли да го прилепя, защото после малко ме съмнява дали ще мога да го сваля и по принцип как ще го слагам/махам ... все пак те са малко издадени напред

Натисни го леко още като е топъл и ще стане и да не е плътно по венците и предната част на зъбите няма проблем гледай на самата захапка да е плътен

а на захапката, трябва и долните зъби хубаво да се отпечатат нали?

Град
    Варна
    Имам приятел, който макар и да тренира кик-бокс, а не муай-тай (не мисля, че разликата е огромна де, ... ) и има брекети и на горната и на долната челюст. Цаката му е да оформиш назъбника както трябва. Напълно съгласен съм с Chacho. А дали трябва долните ти зъби да се отпечатат, не знам...

Тоз протектор колко пти го варих ма все не става добре, даже по 30 секунди го държа във вряла вода и нз пак пай не е мн добре... Първата тренировка ме убиха от бой ама брекетите са здрави Само леко ми се перфорира горната устна, май ще тряа да покрия хубаво с гума отгоре

а отлепят ли се с обикновения протектор ,защото ми казаха,че имало някакъв специален протектор ама не знам колко е вярно ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    В муайтая няма удари с ръце в главата? Божеее майко...

аз ще сам на kick box

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си