- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Муай Тай с брекети???
Аве пичове ще почвам муай тай да тренирам според вас пречи ли факта че имам брекети (само на горните зъби)??? Сигурно ще ги махам след половин-1 година а не ми се чака до тогаваКато сложа протектор на зъбите+каска не би трябвало да има проблем нали?
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Еми протектора на зъбите ще ти напасне на захапката с брекетите (топи се в топла вода да омекне, хапеш за да придобие форма и стягаш в студена вода). Не мисля че има проблеми. Пък и ако не си, ще се научиш бързо да си държиш устата затворена и езика зад нея, дори и да нямаш брекети. Гумата обаче по възможност я носи на всяка една тренировка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е споко ще я носяИначе до ся 3 години съм се занимавал с карате + 2 години като бях много малък (2-3 клас)
![]()
Е значи няма какво да ти се обяснява, бил си, видял си ^^ В Муай Тай са малко яки тупаниците, но пък на всичко се привиква.Първоначално написано от vaseto0o
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ем да то в каратето няма удари в главата с ръце и захвати останалото ясно ^^Първоначално написано от Chacho
Сега си взех единичен протектор на Everlast искам да питам над брекетите плътно ли да го прилепя, защото после малко ме съмнява дали ще мога да го сваля и по принцип как ще го слагам/махам ... все пак те са малко издадени напред![]()
Натисни го леко още като е топъл и ще стане и да не е плътно по венците и предната част на зъбите няма проблем гледай на самата захапка да е плътен
а на захапката, трябва и долните зъби хубаво да се отпечатат нали?
Имам приятел, който макар и да тренира кик-бокс, а не муай-тай (не мисля, че разликата е огромна де, ... ) и има брекети и на горната и на долната челюст. Цаката му е да оформиш назъбника както трябва. Напълно съгласен съм с Chacho. А дали трябва долните ти зъби да се отпечатат, не знам...
Трябва
Тоз протектор колко пти го варих ма все не става добре, даже по 30 секунди го държа във вряла вода и нз пак пай не е мн добре... Първата тренировка ме убиха от бой ама брекетите са здравиСамо леко ми се перфорира горната устна, май ще тряа да покрия хубаво с гума отгоре
а отлепят ли се с обикновения протектор ,защото ми казаха,че имало някакъв специален протектор ама не знам колко е вярно ?
В муайтая няма удари с ръце в главата? Божеее майко...
аз ще сам на kick box