- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- STROMAE
Better than the best...![]()
Какво мислите за него... На подписа ми е бтв xD
I MISS YOU . . . ;[
Добре, че му завъртяха хаус песента по Дъ Войс, че някой да го чуе. Изведнъж, някаква армия от фенове получи.![]()
Да ти кажа има защо... Първо пее добре, второ е шантавичък, което го прави симпатичен, а и си е по природа сладък... xD И четох някъде, че той и Тони Стораро били най - въртяните изпълнители... Аз никога, ама никога не бих повярвала, че Стромайе може да бъде толкова нисш, колкото цингито Тончо...![]()
I MISS YOU . . . ;[
Песента alors dance не ме кефи заради влачещия сакс звук ако малко го бяха променили както трябва песента щеше да стане оше по голям хит
Той изобщо пее ли?! Иначе не отричам, песента е зарибителна, но определено е много прехвалена, както и самият певец. Колкото до Тони Стораро - той си е най-въртян по поп фолк телевизиите.![]()
песента не ми харесва ,защото не ми харесва и френския...ама стромайе е сладък![]()
Стромей не е лош.. Alors on danse e много приятна.. подвижна песен.. Смятам, че има шансове да се превърне в доста успешен изпълнител, ако продължава с това темпо..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
При положение че съм чувала само една негова песен, няма как да съм му фенка, но Alors On Dense е суперяка!![]()
първият път като чух Alors on danse изобщо не ми хареса, обаче постепенно започва много да ме радва
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Чух 1-2 негови песни, не е лош![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac