- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко проучване
Представете си че изчезвате за 11 години. Връщате се изведнъж на земята без да сте остарели.Срещате човек,който също е бил изчезнал, обаче за 50 години.Имал е връзка с баба ви.Бихте ли имали интимни отношения с него?...Не би ли ви било малко странно?
п.п.Да, идеята ми хрумна от 4400...![]()
честно казано невъзможно е да си харесам мъж,който е харесвала баба ми така че....
I can't stop myself from loving you <3
Не, Мъжко съм![]()
е той все пак не е остарял
и все пак роден е заедно с бабата ужс![]()
добър довод...смени ролите тогаваПървоначално написано от Nakadah
![]()
а би ли излизал с внучката на жената,която си харесвал![]()
Първоначално написано от kindergarden
![]()
Гледате въпроса само от 1 точка,вашата...
Я сега ми кажи, мене ме няма за 11 години и се върщам... Момичето го няма за 50 години и се връща.. И веднага имаме нещо общо.. 1 и същи проблем... Продължаваме... след 11 години аз не познавам никой, няма на кой да споделя, няма какво да правя, да не говора че живота се е променил и аз съм като идиот. На това момиче и се случва същото... Няма ли да искаш поне да си поговориш с него? Разговора е 1-вата стъпка... колкото повече време говорите на тази тема, толкова повече си пасвате...
Ако го гледам проблема от твоята точка, ИЗВРАТЕНО Е!
+1.... нещо и аз тва не си го представям..да харесвам мъж,който е харесвал баба миПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
въпросът е коя гледна точка би надделялаПървоначално написано от Nakadah
![]()
^^ Тази която ти представих, но ти няма да получиш този отговор в тази тема, защото хората пипещи тука не могат да си представят че може да има и друг свят(освен техния)... Те си мислят за момента сега и тази парт че ги е нямало 11 години не я асимилират...
Естествено,че няма да тръгна с този човек..Но и без това е НЕВЪЗМОЖНО да се случи това
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
май излиза вярно написаното от тебПървоначално написано от Nakadah
![]()
Не знам, дали бих имала интимни отношения с него, но както каза Nakadah, общите теми и съпреживяното биха ни сближили. Относно това, че някога е имал вземане-даване с баба ми, едва ли би ме погнусило нещо подобно. Стига да няма вероятност да ми е биологичен дядо, защото тогава вече би било извратено.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе.. чудите се къде да се почешете и вие...
Толкова невъзможно невъзможна ситуация е това че няма смисъл да се обсъжда дори само на теория
Не вземайте под внимание коментара ми, щото в глупости няма да се вкарвам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
For Cryin' Out Loud What The FUCK ?!?!![]()
--------------------------------------------------------
просто като си гледах сериала ми стана интересно тууПървоначално написано от valdesbg
Че що неМене ме е нямало 11 години, него- 50, баба ми я няма..