- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хора help
значи имаше едно момиче с нея ходехме и така...
но нещо се случи тогава и тя трябваше да замине за 6 месецаа ние мн се обичахме (h) и така но там тя когат мен не ме е имало си е намерила друго гадже и сега като си е тук какво да правя .... имам чувстовото че не ме харесва като преди а аз мн я хар. плс дайте съвет да не е некав като детска радост и тем
подобни тнк предварително
![]()
Ми мисля че трябва да поговориш с нея ... да я попиташ дали все още чувства нещо в теб и тка...успехх![]()
Намери си друга. С тази нямаш никакво бъдеще.
Не живей с миналото.Това е единствения съвет, който мога да ти дам. (:
Съвет от личен опитАко се върне при тебе НЕ И СЕ ВРЪЗВАЙ. Защото и аз така се вързах, че после се чудех как да я разкарам. Но при тебе може да е друго
Who knows
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
+Първоначално написано от bobito_th
Ohne dich kann ich nicht sein...
Човек стискай зъби и не се предавай! Няма смисил да си с нея тя ако те е обичала достатъчно 6 месеца нямаше да я сбъркат кой знае колко че чак да си намира друг ...
You believe but what you see
You receive but what you give
Да, бе, личи си ви.Първоначално написано от Pepi2o1o
Ще изглеждаш... глупаво в очите й, ако се върнеш при нея. И ще продължава да си позволява същите неща, защото номерът вече ще е минал веднъж.
Отрежи я.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ми щом вече си е хващала и друго гадже... няма смисъл според мен![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
копеле, остани с нея.. играй й по свирката, лази й зад гъза... превърни се в шибан роб! Ако след малко поискаш да те посъветваме как да си я върнеш... няма да се учудя, сериозно... ами няма как - нищо не е същото, няма и да бъде, независимо колко сладоледа си изблизал преди това... сега пак треа да гълташ водица, сеш' се? Гледай напред, ако искаш, можеш да я преживееш... въпроса е ако не искаш вече![]()
Първоначално написано от sLowm0tioN