.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    Кофата

2 предложения

Имам две предложения.
    1.Мисля , че има нужда от раздел "говорилня"или нещо подобно в , който да се бърбори по глупави теми , като имаш време. Не трябва да се пълнят сериозните раздели с глупости , както става сега. Всички знаете от други форуми , че това е най вървежния раздел...тук е "секс" ...обаче вместо да се пълни с идиотщини може да си направим нов раздел . Там ще си има модератор и всичко ще е наред. И ако искаш да пуснеш тема " Чували ли сте този виц" ще се пусне там
    2.Мисля , че е готино да има раздел самопредставяне. Пак искам да споделя че това не е моя идея , но е един от най-готините раздели в някой по - специализирани форуми.Просто има шаблон ...аЗ съм ...на...години ..обичам...мразя ...и така ...Добра идея е да направим лексикон , който да се попълни...и така..

Дано не съм досадила...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Раздел Кофата е точно това, което предлагаш...
    За раздел с представяне според мен няма как да стане, защото ще замре, а и има лексикон, който, ако искаш, може да си попълниш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    1. Има раздел "Кофата", който си е като говорилня.
    2. Аз лично не виждам смисъл от цял раздел за това. Не всички потребители биха искали да разкрият анонимността си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Кофата
    Добре. Лека нощ.

Мега фен Аватара на December
    Ами то има кофа,но то това си е като изгнанически раздел
    И на мене ми харесва за говорилнята,стига там да влизат и други хора.В кофата примерно,като си направихме(ореместихме) темата за селенаскай всички ни се нахвърлиха
    А и billyana кои са другите такива форуми с многото раздели в които има такива раздели?Този форум ми стана тъп,но намирам само фенфоруми,форумни примерно на една тема и така...Предложи някой подобен форум
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен
    Град
    Earth...
    По точка 2 мога да кажа че това би било реализимо, но цял раздел? Може да се направи такава тема(Важна) във "Всичко теен накуп", но не вярвам да просперира. Във всеки раздел влизат различни хора и те оформят нещо като общество в което всички се знаят.. След определено време престой в някой раздел то ти ще познаваш повечето потребители влизащи там и няма да има нужда от представяне...

Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от December
    А и billyana кои са другите такива форуми с многото раздели в които има такива раздели?Този форум ми стана тъп,но намирам само фенфоруми,форумни примерно на една тема и така...Предложи някой подобен форум
    Ами аз понеже се опитвам да свиря и посещавам muzikant.org там става доста готини дискусии в "говорилнята" основно на тема музика

Дам в музикант.орг в Говорилнята стават многo готини дискусии, но там е съвършено различен форум, нека да кажем, че "дисциплината" там е здрава, без да е прекалено много де, то никъде няма да откриеш безмислена тема, и всяко мнение което е оффтопик се трие. Самите модератори са музиканти, аз познавам някой от тях и са много готини хора. Ta поради тези причини, не може да се прекалява дори и в раздели като Говорилнята.

П.п Как то е ника там, аз съм активен участник

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Разберете се на ЛС, за да не станат и тук модераторите много строги.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ок, няма проблем, пък и не съм казал че са много строги Другото което е, че там има доста по-малко потребители и е по-лесно да се оправят с всичко, защото са само с няколко по-малко от вас(модераторите), а трябват да се "грижат" за 5 пъти по малко потребители, около 20 хиляди.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тук стават дискусии на различни теми във Всичко тийн накуп. В Кофата е за масов спам. Там също се пускат и сериозни теми, но сериозни дискусии се получват трудно.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кога ше се пусне новия форон
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на machoka
    когато.

темата се изчерпа.. чиърс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове