.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво да правя?

Здравейте. Сега ще ви разкажа за моя проблем и се надявам да ми помогнете като ми дадете добър съвет. Така.. преди време много харесвах едно момче, но се наложи да замина за друг град и изгубих всякаква връзка с него - скайп, телефон и т.н. 3 години се опитвах да му намеря скайпа, ходила съм в предишния град на места, където бих могла да го видя, но не успях. Наскоро, обаче, случайно му намерих скайпа и сега вече си пишем с него. Но все още му нямам телефона и малко ми е неудобно да му го искам, защото се притеснявам, че ще ме отреже и ще ме блокира и отново няма да си комуникираме по никакъв начин. Той не ми е казвал, но мисля, че иска да се видим отново, когато се прибера през лятната ваканция в града. Та въпроса ми е - 1. Как да му поискам телефона? 2. Какво да правя занапред, т.е. да му кажа ли, че го харесвам или да изчакам малко? Благодаря предварително!

Приятен Слетобед =)

Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Приятен Слетобед =)
    Мерси. Обаче, аз наистина говоря сериозно и ви моля да ми помогнете.

Моят съвет е просто да му кажеш: "Може ли да ми дадеш телефонния си номер, защото искам да чуя гласа ти?" или нещо от сорта. Все пак 3 години си го чакала (доколкото разбрах). А относно това дали да му кажеш, че го харесваш.. По-добре изчакай да се видите и тогава го направи. Успех!
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Попитай го дали има нещо против да се видите, когато се върнеш.
    Когато това стане му поискай телефонния номер на място...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Благодаря много!

Да и аз благодаря, мерси, приятен ден, лека нощ

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    1.Повтаряй след мен: "Дааааай сииии телефонааааа."

2. Кажи му: "Обичам те, искам да сме вечно заедно квото и да стааа братлее и погледнеш ли неква друга шта плющя с точилката дупенце мръсно"
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Повече от фен
    ами казваш ,че за няколко дни няма да имаш достъп до скайп и ако реши ,че му трябваш за нещо или просто да се чуете ад звънне на твоя номер и така тъкмо ще разбереш дали ще те потърси
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Хубава идея ми даде, мерси!

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Попитай го дали има нещо против да се видите, когато се върнеш.
    Когато това стане му поискай телефонния номер на място...
    ++

А какъв е проблема да го заговориш да се видите таааам като се върнеш и вметваш помеждудругото да си даде телефона, да го имаш ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от jus7me3
    Здравейте. Сега ще ви разкажа за моя проблем и се надявам да ми помогнете като ми дадете добър съвет. Така.. преди време много харесвах едно момче, но се наложи да замина за друг град и изгубих всякаква връзка с него - скайп, телефон и т.н. 3 години се опитвах да му намеря скайпа, ходила съм в предишния град на места, където бих могла да го видя, но не успях. Наскоро, обаче, случайно му намерих скайпа и сега вече си пишем с него. Но все още му нямам телефона и малко ми е неудобно да му го искам, защото се притеснявам, че ще ме отреже и ще ме блокира и отново няма да си комуникираме по никакъв начин. Той не ми е казвал, но мисля, че иска да се видим отново, когато се прибера през лятната ваканция в града. Та въпроса ми е - 1. Как да му поискам телефона? 2. Какво да правя занапред, т.е. да му кажа ли, че го харесвам или да изчакам малко? Благодаря предварително!
    Абе моме,ти съмвсем си се вкарала в някъв филм,и кво ся искаш му го и ща блокира ли?! леле,разби ме направо.Та ся сериозно-просто го питаш `искаш ли да се видим `и той ако ти каже` да`,ще кажеш`става ли за всеки случай да си дадеш номера,ако стане нещо` и си готова
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Защо просто не му кажеш, че би се радвала ако когато се прибереш лятната ваканция се видите и ако няма нищо против да ти даде номера си.Не виждам нищо лошо, нито срамно.

1. Как да му поискам телефона? 2. Какво да правя занапред, т.е. да му кажа ли, че го харесвам или да изчакам малко? Благодаря предварително!

Ми за 1-вото за телефона...ми по скаип може да му го искаш..кажи му нещо от сорта: "Може ли да те помоля нещо...мии може ли да ми дадеш тел. си номер,знам че може да ме блокираш но моля те дай ми го и не ме блокирвай" или нещо от сорта ... а за 2-рото мисля че трябва да изчакаш...ако ти даде телефона и видиш че се интересува или нещо такова значи има симпатии към теб ... ако не ти даде и видиш че се държи грубо... по=добре недей... пожелавам ти успех ;]]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    амии... дали като му поискаш телефона и ше те блокне или след като му кажеш, че му харесваш ше те блокне... има ли значение? Защо обаче играеш страхливо? Давай - рискувай, нито ше е единствения, нито нищо... действай, да не те е шубе дали ше те блокира... а и едва ли ше го напрай, щото от даване на телефон, доколкото знам, смъртни случаи няма...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Sirius
    1.Повтаряй след мен: "Дааааай сииии телефонааааа."

2. Кажи му: "Обичам те, искам да сме вечно заедно квото и да стааа братлее и погледнеш ли неква друга шта плющя с точилката дупенце мръсно"

Или още по-добре - "погледнеш ли неква друга шти завръ точилката в дупенцето мръсно!"
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си