.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Незнам какво да правя

Значи.. на бала на брат ми се запознах с едно момче.. забивахме се и той ми каза, че ще ми пише.. Писа ми и ме покани на кафе.. Ходихме и той пак ме покани да излезнем и излезнахме и така си излизаме вече цяла седмица, но от 2-3 дни излизаме с неговите приятели, а когато е с тях се държи по-хладно.. Попринцип съм по притеснителна и не говоря много много, но когато съм с него се отпускам и говоря, обаче понякога (доста често се случва ) не намирам общи теми с него и няма за какво да си говорим, а като сме с приятелите му е още по-лошо .. Незнам какви намерения има към мен, а мисля че е много рано, за да го питам ... Всеки ден става все по-хладен и по-хладен ;( незнам вече какво да правя.. супер объркана съм
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Град
    Пловдив : )
    пред приятелите си се прави на много 'голям'. Опитвай се да гго караш да излизате по-често само двамата .. говорете .. намирай каквито и да било теми.. като един човек е сред познати, по някога без да се усеща започва да се държи по-хладно ,някак търсейки одобрението им или. не знам... мисля,че за начало наистина е по-добре да излизате само двамата ... но поне факта,че е решил да те запознае с приятелите си е добър

Успех!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Мерси много, но проблема е точно в това, че не мога да измисля тема .. Преди той поддържаше разговора, но явно му е омръзнало...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Вие сега "ходите" ли, или сте нещо като приятели, които се опознават и преценят дали биха могли да имат връзка за в бъдеще?

Защото ако е първото ще е жалко, че Си с някого, когото всъщност не познаваш...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

С приятелите е малко по-различно. Те си имат свои теми и те не можеш да се включиш в разговора. Сменяй темата. :Д
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Ами не ходиме.. по-скоро второто

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
    пред приятелите си се прави на много 'голям'. Опитвай се да гго караш да излизате по-често само двамата .. говорете .. намирай каквито и да било теми.. като един човек е сред познати, по някога без да се усеща започва да се държи по-хладно ,някак търсейки одобрението им или. не знам... мисля,че за начало наистина е по-добре да излизате само двамата ... но поне факта,че е решил да те запознае с приятелите си е добър

Успех!
    точно ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Сега ще ни кажеш ,че си на 14-15 ,а той е на 18-19 и аз ще ти кажа ,че си КиФлА.

А ,ако греша за годините : Повечето момчета ,когато са в компания не се държат с момичетата така ,както когато са на саме с тях.Това е така ,защото ако направят някой друг мил жест той може да предизвика пускането на някоя шега от страна на хората в компанията ,а на повечето момчета ,както казах, им пука ...

П.П. А това за намирането на общи теми мисля ,че е заради разликата в годините (за която може да греша)

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем... нашия набързо те е преместил в списъка "Хора, които познавам просто за протокола". Забилисте се - хубаво, после е видял че не е това което си е мислел че си и.. лека полека ще те избута от ежедневието си.

Кофти миличка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на filmimilmi
    @valdesbg, защо пък да я избута от ежедневието си. Щом са излизали няколко пъти, а не само веднъж, значи все още има възможност... В противен случай само веднъж като са се видяли по светло е било достатъчно момчето да си прецени дали да се занимава с нея или не. Защо иначе ще я събира и с приятелите си. Не убивай ентусиазма на момичето. Според мен то трябва да действа и просто да намери подходящ момент когато са насаме, за да го пита дали онази нощ му е харесало това, което се е случило или ще си останат просто приятели.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото са излизали сами, и в последствие са започнали да излизат с неговите приятели. Щото той започва да е още по хладен към нея, и щото тя в повечето случаи хал хабер си няма за какво да си приказва с него.

Всичко това е преразказ на думи на авторката.

Защо ще я събира с приятелите си? Защото това е най-лесния начин да се оттърве от нея. Винаги ще има за какво и с кого да си говори, ако нещо не върви разговора с нея, както впрочем и става. Щото показва огромна несериозност и незаинтересованост в любовен аспект това нещо. Той ще стане хладен и тя ще си хареса някой друг.

Или поне такъв е плана. Като мъж, мога да ти кажа че точно това е голямата идея.

Както вече ти казах авторката е записана в категорията "Хора, които познавам и с които излизам само за протокола". Кофти е да я отреже и да и каже - не искам да се виждаме повече. Вместо това, тактично се отдалечава от нея, като и предлага заместител(неговите приятели).

Не е ли галантен и хитър едновременно?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на filmimilmi
    За какво му е да е галантен и хитър едновременно? Губи ли нещо ако я отреже веднага? Не, нито ще се видят после, нито тя ще се е привързала към него, така че в момента, в който разбере, че нищо няма да се получи, той да се чувства, че е отговорен за това, че тя стои някъде и си бърше сълзите. Според е много странно да я отрязва лека по лека щом не я харесва. Щом протаква нещата е много възможно да се колебае. Ако няма никакви намерение спрямо нея, защо му е да овърта и да я влачи след себе си когато излиза с приятели. Ако я иска за приятлка, това е друго, но едва ли. Според мен я взима с команията си, за да може тя да свикне с познатите му, а и те му дадат оценка за нея. Според мен момичето има шансове, просто трябва да се отпусне и ако иска той да не е хладен с нея да си го пита директно дали възнемерява нещо да се случи между тях. Ако отговорът не е положителен и той почне да увъртя, тогава тя да престане да се занимава с него.
    Но както и да е, няма смисъл да спорим в темата на момичето. Просто се опитваме да й помогнем, а от там насетне тя сама ще си прецени в ситуацията кого да послуша. Ти също може да си прав.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    OFFTOPIC

махни си подписа, плийс..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Готово

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Така и не разбрах на колко сте? Може ли да ми отговориш?

--------------------------------------------------------

ами позна .. аз съм на 14, той е на 20 ... А между другото излезнахме уж само двамата, но той си намери причини да сме пак с неговите приятели и пак бяхме с тях и каза, че утре иска да сме с моите и утре ще сме с моите

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    ами позна .. аз съм на 14, той е на 20 ... А между другото излезнахме уж само двамата, но той си намери причини да сме пак с неговите приятели и пак бяхме с тях и каза, че утре иска да сме с моите и утре ще сме с моите

Каква приятна разлика. Не се занимавай ! Сега си мислиш "той е перфектен, той не е като другите", ама след времее.. Цядай да учиш и не си и помисляй за нещо повече от приятелство с това момче !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ем... нашия набързо те е преместил в списъка "Хора, които познавам просто за протокола". Забилисте се - хубаво, после е видял че не е това което си е мислел че си и.. лека полека ще те избута от ежедневието си.

Кофти миличка
    Забравяш един основен фактор или просто го премълчаваш. Ще се опита да я избабани и тогава твоя сценарии. И да... винаги остава варианта и да е шматка.
    Temet Nosce

벨야카

Едва ли .. той знае, че съм малка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си