Преди седмица някъде,може и повече ми се появи един израстък на пишката,не на главата,а отдоло,почти където започат ташаците.В началото беше като пъпка,даже си мислех,че е,обаче се промени и сега е просто някво израстъче,малко...незнам дали има и 5 милиметра,бе като пъпчица просто няма връхче.Да се притеснявам ли? Не боли,не пари нищо....
Е,какво да правя ако е?
Не ми се ходи по доктори,има ли друго решение?
Някой информиран ако може да се обади ; )
Добре де,аз четох статия,че брадавиците по принцип след време изчезват сами...дано така да стане.Пък и май е точно такова.
Секс правиш ли? Кондиломите не са шега работа, заразни са. Иди на лекар да ти каже к'во е
Едит: И не, не се махат сами...
Хора, приемете го... трябва да се ходи на лекар!Ако ставаше всичко от самосебе си, следователно нямаше да ги има лекарите и лекарствата.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Секс да,но с 1 човек и само с презерватив,не сме се докосвали без...а в интернет на няколко места намерих,че повечето брадавици след време изчезват,ако не се чешат и барат често.
Иди на лекар, няма брадавици, които изчезват, затова хората ги горят или ги мажат с течен азот...
Това, че е било с презерватив, не е гаранция, че не си се сдобил с HPV.Първоначално написано от lqlqbgs
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!