.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Незнам какфо да направя (Част 1)

Здравейте, нов съм в сайта прочетох доста теми спецялно в този раздел и в раздел (Секс ) та така де няма значение.Искам някои да ми каже как да постъпя или нещо такова... моля не ме хранете или нещо от сорта просто съм много объркан и незнам как да постъпя :/
    Та така преди година и нещо вече (т.е до миналата година) бях с 1 момиче в 1 клас ест. тя не беше една от най-хубавите но аз си е харесвах малко.Тя така ме гледаше и закачаше накрая на годината сякаш ме харесваше но така и нищо не стана...Свърши годината ест тя отиде в друго даскало...доиде ваканцята засяквал съм е през нея 3-4 пъти.. но и (1 ЗДТРАСТИ) не сме си казвали дори :/ както и да е.Мина се време реших да и посетя профила в (импулс...) хареса ми доста повече от както беше преди но така и не съм и писал или нещо такова само фантазия и така нататък знаете как е...Имам и скайп писахме си около 20-30мин... преди 6 месеца но за празниците аз не си бях в българия бях и предложил когато се вурна нали в българия да се видиме или нещо такова... опитах се да дам някакфо начало така да го кажем тя се съгласи но от тогава нататък никакъф "контакт".[/list]
    Бъди себе си

ако искаш аз ще й се обадя вместо теб.

Голям фен Аватара на Phobiaa
    И с какво искаш ние да ти помогнем?
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Събери си темите в 1.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове