- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне
Искам да се отворя сама.Не ме критикувайте, че е тъпо и т.н.Така съм решила просто.Та да попитам как?С какво?Моля без спамове или обиди.
Само ще те посъветвам да не го правиш.Ще намериш човека рано или късно... не се комплексирай че не си правила секс,знам че е заради това споко![]()
Hip-hoP is my life)))
Според мене първо си намери приятел и след това в зависимост от него, как би реагирал и т.н. реши дали искаш да го излъжеш че не си (ако смяташ че ще те остави ако си девствена) или би те отворил с удоволствие![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
гениЯлно !! сама ли го измисли или някой ти помогна?Първоначално написано от ReachlessGirl
Ми тя хиларито сигурно така се е отворилаПървоначално написано от lubomirky
![]()
Аз бих заложил на тирбушон. Мисля, че е по-подходящ за случая.С отварачка за консерви .. Mad Mad
П.С: Взимаш един хубав дезодорант (скапачката) и за другото се досещаш![]()
П.С2 Само да не се шашкаш доктора после като вземе да "бърка"
С банан, ама гледай да не се обели, че става лошо...
***** написа : ЗдравейтеАз съм момиче на 13 години и мастурбирах с банан,но внезапно той се обели...мислите ли че съм забременяла?Дали да не взема противозачатъчни?
Извод:Ползвай презерватив!
недей се отваря сама и не се срамувай, че си девствена, защото ще съжеляваш може би![]()
Чичо Гошо от 3-тия етажПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Westside rollin' all day, every day
Можеш да се отвориш с пръстиЩом така си си решила, няма да го коментирам
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Вибратор? Щом не искаш да изчакаш подходящия мъжки полов орган, поне използвай най-близкия заместител.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
.. да съм ви позволила да ме копирате?! Нямате думата!! ..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
По добре недей изобщо! Пък не си и помисляй да се "отвориш" с дезодорант,капачката може да остане в теб и ще е доста комично.. една приятелка ми разказваше как се е дефлорирала със лак за коса с презерватив. Ще е доста по-хубаво да го направиш с човек който те обича и ще е доста хубаво изживяване , вече почти не се срещат девствени моми
![]()
хаха, имаш се за някаква важна ли ?Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
.. а на теб какъв ти е проблема с мен (от нищото) ?! ..Първоначално написано от lubomirky
![]()
Не ме занимавай повече ..
Първоначално написано от ReachlessGirl
.. а на теб какъв ти е проблема с автора (от нищото) ?! ..![]()
Спи ми се.
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Кака Хилари озлобя![]()
Ако позлваш краставица банан и т.н. сложи презерватив че да не е така грубо и да се хлъзга... Ако искач мога ти намеря на пазара една краставица 30 санта дълга, 19-20 на обиколка ще свърши перфектна работа![]()
Чакай сега... Срам те е да говориш с приятеля си, с който си от 11 месеца, за секс и искаш да се отвориш сама?! Или между двете няма връзка... Осветли ме, моля!![]()