Имате ли някакви мании.. По какво сте луди и какво харесвате..?
Аз например имам някаква страшна мания за чанти, обувки и слънчеви очила..![]()
мания да ям слънчо
и аз майПървоначално написано от danibebi
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Да гледам хората по улиците с какво са облечени и на ум обсъждам облеклото им.Другоо- постоянно гледам колко е часа.
Иии да ходя боса.
![]()
Колкото и да е странно - имам мания към мишки!Имам портмоне на мишка, чаша, чанта, фигурки, плюшени играчки, сувенири абеееее квото се сетиш
. Не знам ква е тая мания ама е много странна ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
и азПървоначално написано от angel4eto100
![]()
и да се вживявам в ролята на холивудска певица![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
+1Първоначално написано от StreetFame
![]()
и да се гримирам у нас - ПОСТОЯННО, дори ако няма да излизам
и да гледам филми с часове /няма значение какви/ и да не мръдна от леглото
и да ям тонове чипс /добре че не ми се отразява/
*сън*
Моята съседка преди имаше манията да яде кроки...мъкнеше по цели чували докато един ден не се "задръсти" и се озова в клиниката да и прават клизма...горката![]()
Иначе аз гледам много ама наистина много анимация (детето в мен няма да ме остави никога), или пък преди бях полудял по готвенето, в нас беше някакъв ужас още повече, че гозбите не ставаха за ядене![]()
Не знам... Сигурно към запълването на тишината... Мразя да е тихо... Един ден без музика не съм издържал от...2-3 години
Те са много, но едни от тях са: да обикалям из клюкарските сайтове (само за звезди от Hollywood), обожавам да гледам сериали, но не такива сапунени сериали, като Листопад, Перла, а като Др. Хаус, Отчаяни Съпруги, Антураж, etc.,.Но най-най-най-много обичам вечер преди да си легна да гледам по 1-2 филма, че понякога и 3![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да си лежа и да слушам музика. - голяма релаксацията.
Да си взимам душ. - много обичкам да се чипкам...![]()
Иии да гледам филми/сериали и след това да претърсвам цялото интернет пространство проучвайки до най-малката подробност актьора/актрисата, която съм харесала...
The Devil Fucks like God makes Love.
Случвало ми се е да слушам една и съща песен с часове ... само и само да не ми е тихо.Първоначално написано от Bimmer
![]()
Да цъкам WoW денонощноАма сега като пачват сървара на 333 и няма кво да правя и откачам
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
[i]А пред мен не искаш да пееш така лиПървоначално написано от StreetFame
![]()
по темата .. Хмм .. освен Него друга мания нямам![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Винаги гледам косите на хората..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
манииии това е 2 ми име. Като се започне от 1мода 2вживявам се в ролята на дизайнер на дрехи3 оригами 4много харесвам овцете имам сякви фигури и др неща 5 обожавам TV то