- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мастурбация
на 16 съм имам си гадже и сичко .. харесват ме момичетата ама много чсто мастурбирам и нз вече от възраста ли е кво ама .....
абе сиг е от възраста ама аз не го исками не мисля че имам нужда ама някой път направо прекалявам нз вие били ли сте в такова положение .... кога ще ми мине че ще се побъркам
![]()
От възрастта е. Хормоните ти са се развихрили сериозно, затова. Също така е индивидуално. Лично на мен самозадоволяването не ми пречи на секса (макар 2рото да е значително по-приятно). Не прекалявай с ръчните изяви - не че ти вреди, най-лошото, което може да ти се случи е да се протриеш кофти и после да не може да го бараш една седмица. Или пък да си преуморен (или изцеден) и да не ти стане/да не може да задоволиш гаджето. Просто е безсмислено.
Опитай се да си намираш други занимания, които да отвличат вниманието и енергията ти - спорт или някаква физическа дейност, излизане с приятели и т.н. Прекаленото стоене вкъщи пред компа или телевизора само ти губят времето и те подтикват към ръчния труд.![]()
Кое е лошото в това да мастурбираш?В пубертета всеки минава през тоя етап.![]()
Първоначално написано от billyana
![]()
Много ми е смешно, като някой се оправдава, че мастурбира/обича грубия секс/гълта ... Тъпо е.![]()
те чиикиите за разнообразие са праят , ама ти поне има кво да ръчкаш се пак си имаж приятелка![]()
Другият път задай въпрос и гледай да е в някоя от вече отворените теми по тоя въпрос.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last