.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

мастурбация

на 16 съм имам си гадже и сичко .. харесват ме момичетата ама много чсто мастурбирам и нз вече от възраста ли е кво ама .....

от дявола вътре в теб ...ти не можеш нищо да направиш!

Град
    Кофата
    Щом като ти идва отръки....

Еми от възрастта сигурно
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

абе сиг е от възраста ама аз не го искам и не мисля че имам нужда ама някой път направо прекалявам нз вие били ли сте в такова положение .... кога ще ми мине че ще се побъркам

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    От възрастта е. Хормоните ти са се развихрили сериозно, затова. Също така е индивидуално. Лично на мен самозадоволяването не ми пречи на секса (макар 2рото да е значително по-приятно). Не прекалявай с ръчните изяви - не че ти вреди, най-лошото, което може да ти се случи е да се протриеш кофти и после да не може да го бараш една седмица. Или пък да си преуморен (или изцеден) и да не ти стане/да не може да задоволиш гаджето. Просто е безсмислено.

Опитай се да си намираш други занимания, които да отвличат вниманието и енергията ти - спорт или някаква физическа дейност, излизане с приятели и т.н. Прекаленото стоене вкъщи пред компа или телевизора само ти губят времето и те подтикват към ръчния труд.

Кое е лошото в това да мастурбираш?В пубертета всеки минава през тоя етап.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от billyana
    Щом като ти идва отръки....

Много ми е смешно, като някой се оправдава, че мастурбира/обича грубия секс/гълта ... Тъпо е.

те чиикиите за разнообразие са праят , ама ти поне има кво да ръчкаш се пак си имаж приятелка

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Другият път задай въпрос и гледай да е в някоя от вече отворените теми по тоя въпрос.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си