- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отчаяна...:(
1.Какво ще рече "вече не ми се сърди."? смсл на 'здрасти' и 'чао' ли сте или сте приятели?Първоначално написано от Sunny95
А и ти искаше да си останете поне приятели, нали? Никой не е казал, че след като спре да ти се сърди ще се получи нещо повече... но помисли все пак: това момиче може да е.. ддз братовчетка няква или негова близка приятелка. А и ти не можеш да очакваш от него след като сте скъсали да се пази за теб, нали? А и може да е само базик. А и той предполагам знае, че го обичаш и че искаш да си с него и може просто да иска да те дразни и да те нарани... ;\
Виж сега, първо оправи нещата между вас, така че да си върнеш доверието му и да сте фр. Станете си пак близки и може пък по-нататък да се получи нещо, ако все още и двамата го искате.
А може и направо да го питаш кое е тва момиче и всичко ще се изясни. Ако ти каже, че го кефи значи няма как да очакваш връзка между вас двамата и ти остава само приятелството ви(ако има такова). А ако ти каже, че е няква там, дето му е фр ии не иска да ходи с нея, тогава може да се пробваш и пак да сте заедно.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
изправяй се от там кудето си паднала и за мен имаше момиче което даваше смисъл да живея може да е клише но е така от сиво ежедневие тя ми беше единствения цвят и когато и казах всичко колко много я обичам тя каза че е не е искала да изглежда така и иска да сме само приятели и просто искам да кажа че колкото и тъпо да звучи времете лекува няма да сме 1вите нито последните пожелавам ти най-искрено успех![]()
![]()
Ами незнам .. попитай го дали си заслужава да се държи толкова студено към теб ? Дали толкова много си го наранила ? Дали можеш да се поправиш по някакъв начин ? Пък ако ти каже на тези въпроси "не" тогава му отговори "ок.ти губиш" и го забрави !!![]()
![]()
![]()
![]()
Не мислиш ли, че ако станете приятели ще е малко странно. Дори да излизате с компания при положение, че ти все още имаш чувства към него ще ти се доиска да е като преди .. Но както казваш той не иска .. може и той все още да има чувства към теб и да иска да те забрави .. Ако наистина искаш да поговорите ''дръпни'' го настрани и му обясни какво чувстваш, дори и да не иска и да се прави, че не те слуша все нещо се чуе, но ако дори не иска да стои при теб и щом го '' дръпнеш '' и той се дръпне .. незнам .. Опитай да го отбягваш и да не мислиш за него и по - добре не прави нищо, което да ти напомня за него. Като например да слушаш песни, които а ти напомнят за него или да ходиш на места където сте били двамата и мн. други .. Успехх !!![]()
Абе като вземете да давате съвети и да пишете поеми с предлог,че пишете мнение направо ми зазлява от вас![]()
![]()
![]()
Ша го зарежеш и ще чакаш да си намериш ново гадже,щото май не можете много-много без гаджета ,а![]()
![]()
===
===
===
:P
Говорете...попитай ,го защо се държи така...ако ли ,го разкарай.
явно още те обича и се опитва да те забрави ... прецени дали ако си достатъчно твърда ще можеш да го размекнеш и да има хепи енд, защото това си зависи до характер..успех