.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    ... Нали ти казах, че ще му писне да ти се сърди Сега... зависи какво искаш от него. Ако искаш да те остави на мира го игнорирай, ама под игнориране имам предвид напълно! А ако искаш да сте приятели или нещо повече пак... трябва да му покажеш, че трябва да те заслужи и че не може ей така да се върне и всичко да си е както преди. Поне тоав бох направила аз. ;]]
    Охх..нз! Вече не ми се сърди,но днес го видях да се прегръща с друга
    1.Какво ще рече "вече не ми се сърди."? смсл на 'здрасти' и 'чао' ли сте или сте приятели?
    А и ти искаше да си останете поне приятели, нали? Никой не е казал, че след като спре да ти се сърди ще се получи нещо повече... но помисли все пак: това момиче може да е.. ддз братовчетка няква или негова близка приятелка. А и ти не можеш да очакваш от него след като сте скъсали да се пази за теб, нали? А и може да е само базик. А и той предполагам знае, че го обичаш и че искаш да си с него и може просто да иска да те дразни и да те нарани... ;\
    Виж сега, първо оправи нещата между вас, така че да си върнеш доверието му и да сте фр. Станете си пак близки и може пък по-нататък да се получи нещо, ако все още и двамата го искате.
    А може и направо да го питаш кое е тва момиче и всичко ще се изясни. Ако ти каже, че го кефи значи няма как да очакваш връзка между вас двамата и ти остава само приятелството ви(ако има такова). А ако ти каже, че е няква там, дето му е фр ии не иска да ходи с нея, тогава може да се пробваш и пак да сте заедно.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

изправяй се от там кудето си паднала и за мен имаше момиче което даваше смисъл да живея може да е клише но е така от сиво ежедневие тя ми беше единствения цвят и когато и казах всичко колко много я обичам тя каза че е не е искала да изглежда така и иска да сме само приятели и просто искам да кажа че колкото и тъпо да звучи времете лекува няма да сме 1вите нито последните пожелавам ти най-искрено успех

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Ами незнам .. попитай го дали си заслужава да се държи толкова студено към теб ? Дали толкова много си го наранила ? Дали можеш да се поправиш по някакъв начин ? Пък ако ти каже на тези въпроси "не" тогава му отговори "ок.ти губиш" и го забрави !!

Не мислиш ли, че ако станете приятели ще е малко странно. Дори да излизате с компания при положение, че ти все още имаш чувства към него ще ти се доиска да е като преди .. Но както казваш той не иска .. може и той все още да има чувства към теб и да иска да те забрави .. Ако наистина искаш да поговорите ''дръпни'' го настрани и му обясни какво чувстваш, дори и да не иска и да се прави, че не те слуша все нещо се чуе, но ако дори не иска да стои при теб и щом го '' дръпнеш '' и той се дръпне .. незнам .. Опитай да го отбягваш и да не мислиш за него и по - добре не прави нищо, което да ти напомня за него. Като например да слушаш песни, които а ти напомнят за него или да ходиш на места където сте били двамата и мн. други .. Успехх !!

Град
    Somewhere (Why are you interesting???)
    Абе като вземете да давате съвети и да пишете поеми с предлог,че пишете мнение направо ми зазлява от вас

Ша го зарежеш и ще чакаш да си намериш ново гадже,щото май не можете много-много без гаджета ,а
    =========
    :P

Супер фен
    Говорете...попитай ,го защо се държи така...ако ли ,го разкарай.

явно още те обича и се опитва да те забрави ... прецени дали ако си достатъчно твърда ще можеш да го размекнеш и да има хепи енд, защото това си зависи до характер..успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си