Замисляла ли си се, че той може също да иска да те забрави? Имам предвид, че той може да се опитва да те отблъсне, за да може той самият да спре да те обича.. или по-скоро да спре да мисли за теб по този начин. бтв вие как сте скъсали?
А иначе, как да го забравиш... няма да можеш толкова лесно, но всичко е въпрос на самовнушение. Трябва да убедиш себе си, че той не те заслужава и че не трябва да плачеш заради него.
И на мен така ми се случи. Обичам адски мн момчето, но така се стекоха обстоятелствата, че вече от месец не сме се виждали. В началото ми беше много тежко, но после го приех и си казах, че той явно е кретен щом не иска да е с мен. И до сега не знам защо спряхме да излизаме, но няма да му звъня, нито да му пиша 1. щото съм инат ;д и второ защото няма да му лазя в краката... Ти си започнала да ходиш след него i да искаш приятелство след като сте скъсали.. което в някои случаи (когато мочето е било зарязано) не може да се случи. И пак ще те попитам: как скъсахте?
Разбира се има и втори вариант, който споменаха преди мен: Наистина да не му пука. И при този вариант трябва да го понесеш. Ще е гадно, но и то ще мине. С времето всичко минава.
Ами скарахме се заради една глупост и той ми се расърди и от тогава започна да се държи студено извиних му се много пъти,но той не му пукаше и скъсахме