- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо ? Защо ?
с приятеля ми сме заедно от скоро и имам чувството че нещо не върви... а пък той казва че много ме харесва бля бля но някъкси не можем да се сближим да се отпуснем все още напълно ... трудно подхващаме някоя тема за разговор и не знам .... как мога по лесно да се сближа с него да му влезна под кожата и едновременно и аз да се отпусна ;ssss
Ако съдим по подписа сте заедно от 7 дни, така ли?Че как може да се отпуснете и двамата за една седмица? Не става. Излизайте по-често, говорете на всякакви теми и така и двамата, без да усещате ще се отпуснете.
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
7 дни са наистина малко време,за да се отпуснете и да говорите на всякакви теми..Просто сте в "началния стадий" на връзката ви..Споко..Говорете си за всичко,за което се сетите..Минало,бъдеще,насто яще..За каквото и да е..След време ще се отпуснете,без да сте усетили това
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Че то за 7 дни и аз няма да мога да се отпусна с гаджето си!Ами излизайте повече заедно, пишете си по-често в скайп и така...
^+1![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
7 дни ??абе за къде бързате ?? Трябваше да го опознаеш първо..
![]()
Аз пък мисля, че дългото опознаване в някой връзки, след това има последици. Тръпката я няма. Още ходите от седмица, спокойно. Всичко с времето си. Излизайте, пишете си, но не се задушавайте един другиго.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"