- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в двама ..
Здравейте !
Имам един проблем. Преди 3 години се преместих в Бургас. Преди това живеех в Ямбол. Там ходех с едно момче около 1-2 месеца, но когато стана време да замина за Бургас се наложи да скъсаме.И двамата страдахме много, но с времето свикнахме ... Тази година той беше абитуриент и ме покани да му бъда дама.Аз естествено приех, защото си останахме много добри приятели !!! .. : ) ... Когато за първи път от 3 години се видяхме аз се зарадвах много, защото много ми беше домъчняло. Всичко беше ОК до ноща на бала му !!! Тогава той ме целуна и изведнъж като че ли чувствата ми отново се вазвърнаха.В момента си имам приятел с коготото ходим от 4 месеца и го обичам !!! Но проблема е че съм влюбена и в двамата а сега идва лято ;( . Приятелят ми ще заминава за Слънчев Бряг да работи, а аз ще заминавам за Ямбол ии става малко кофти .. дори е възможно да скъсам с приятеля си понеже цяло лято няма да можем да се виждаме. Ако стане това няма да мога да тръгна с другото момче понеже ще сме заедно само за лятото ..
![]()
![]()
Какво да направя .. ?! ;ss