Така след като раздадох толкова много съвети и написах толкова много мнения по темите, мисля че накрая може и аз да си излея душата. Който не иска да чете не е длъжен, предупреждавам от сега, че мнението е дълго!
Преди четири години, точно в началото на 5ти клас, аз разбира се бях във вече обновен клас. Там се срещнах с едно момиче - да я наречеме М. С това момиче сме заезно и до днес. Споделяме си почти всичко. Винаги сме заедно каквото и да става. Но напоследък М се събра с лоша компания, а по мое мнение тя е доста приемчива натура. Когато и се покаже черта от характер, която и се хареса, веднага я придобива.
И след като се събра с тази лоша компания всичко се промени. Тя започна да бяга от училище, оценките и спаднаха до минимум, а преди беше по-добра ученичка дори от мен. Винаги закъснява, и на последък ме драсти със всяка своя дума, движение, жест.
Аз не искам да е така, но това е факт.
Опитах се да и помогна с училище, с проблемите с майка и, с момчетата. Но тя "ни приема, ни предава". Отдалечихме се толкова много една от друга.
След това се опитах да избегна всякакви контакти с нея. И не мога да разбера.
Как да помогна на някой, който не иска да му помагам? И как да изоставя приятелка, с която четири години съм делила всичко?
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!