- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моят Тор Юни
Здравейте на всички! Реших да направя тема за нови продукти, които сте си взели и свързаните с тяк отзиви. Освен това можете да пишете коментари за ваши любими продукти и да питате въпроси за други, и заедно да си помагаме. И на базата на всичко това да направите вашия Тор Юни продукти.
П.С. Може да слагате и линкове на клипчета, било то за гримиране или грижа за кожата, които са ви направили впечатлиние.
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Хм..Сега всички ще те оплюят.![]()
Толкова ли са хубави тези шампоани новите на Garnier? Чудех се дали да си взимам,защото моя свършва, а и не са скъпи.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Да, и аз го имам. Доволна съм, но на мен по-добре ми действа този:Първоначално написано от taamara
Иначе моят топ юни продукти засега е:
1. биодерма сенсибио вода
2.парфюм Бруно Бананни
3.Гарниер Крем за ръце Урея
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Аз за сега си взех само от новите рол-они на Гарниер,но още не съм го ползвала,тъй като сега съм с нивея ейджъл стар,нооо искам да попитам някой ползвал ли е >> http://www.nivea.bg/products/show/39060
и какви са ви отзивите за него
Миришеше доста хубаво онзи ден в пикадили ма не посмях да си го взема![]()
^ за какво е тази вода?![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз го имам и съм доволна. По-добре е отколкото бръснене със съпун или пяна. Много е меко и приятно при нанасяне и мирише наистина много хубаво. Що се отнася до ефекта, държи малко повече.Първоначално написано от pinkflower
Това е по-скоро лосион за почистване на лицето, както от грим, така и обикновено. СТРАХОТЕН Е!!! Подходящ е за чувствителна кожа, но мисля,че става и за другите типове кожа. Няма ароматизатори, парфюми и т.н. С него може да се почистват и очите, много лесно, без щипане при ползване и не е необходимо много търкане. Това е най- добрият продукт, който съм ползвала някога.Първоначално написано от Romance
Чудно,благодаря за отговора,ще си го взема тези дни и ще го пробвамПървоначално написано от aguilera
![]()
Същото ..Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
мирише страхотноо !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
А доволни ли сте от балсамите за коса на Пантен?че ще си сменям балсама и се чудя какъв да си взема.
Аз не съм ползвала балсамите на Пантен, но между балсам и маска аз предпочитам маска. Така, че може да се огледаш и за някаква маска.![]()
А някой ползвал ли е кокосовото масло на Икаров? Доволни ли сте?
Аз използвам от 1 година някъде.Първоначално написано от aguilera
Доволна съм.
Придава много блясък на косата ми.
И аз съм доволна от шампоана на Гарниер.
Моят е с липов цвят (против омазняване)
И наистина ми помогна !
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ можеш ли да качиш снимка на тоди шампоан
това мирише много хубаво...
За почистване на лицето, можеш и грим да махаш с нея.Аз я имам същата, наистина е много добра.Първоначално написано от Romance