- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблем с фр
Привет на 14 съм и имам проблем с една от най-добрите ми приятелки.Преди 1 месец я заразя гаджето и сега той е приятел (не гадже) с друга моя фр на която е казал че с нея му е било много скучно и я обижда зад гърба и.Не искам тя да разбира за това но...тя разбра но си мисли че крия още нещо и ми се сърди .Да знам малко глупаво е нали?Моля ви дайте ми съвет как да и покажа че не крия нищо от нея плсссссссссс
Няма какво да й доказваш. Ако ти няма доверие, то е безмислено да предъвкваш темата и по този начин да оставиш погрешносто впечатление у нея, че всъщност си гузна. Мълчиш си и толкова. След време тези събития ще са толкова назад в миналото, че вече няма да имат значение. Няма смисъл да й припомняш нещо, за което тя си е направила вече изводи, които са поставили точка върху проблема.![]()
"УЖ" ти е близка приятелка,пък ти се сърди за глупости..Както и да е - няма какво да й доказваш..Ако тя ти има доверие - ще ти повярва и няма да има грешни представи за тебе..Но пък ако наистина знаеш нещо друго - кажи и..Също така поговори с нея,относно приятелството ви..Кажи й,че не ти харесват действията ти и се чувстваш много зле и,че не ти е приятно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥