.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

^Аз лятото почвам И да бягам, но сега ми идва далечко там, където мисля, краят на годината е и имам да уча малко повечко, а до скоро за мен беше твърде студено. Абе стига съм се оправдавала, почвам да тичам ведната като свърша училише!

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    еми 280 калории...тва е прекалено много,според мен...Ако сметнеш,по колко калории приемаш на ден и после тия 280 ги извадиш...ти все1 няколко дни не ядеш нищо...може да е въпрос на структура,а не на липса на спорт...и аз въртя боклука,прая коремни и нз си още какво,но мазнините и кожата си стоят...(преди бях с 30 кила отгоре,100,сега съм 70).
    Не те разбрах много. Искаш да кавеш, че 280-300 калории са прекалено много за изразходване при тренировка? Хм, аз по-скоро си мислих, че може да са твърде малко.

Как точно ги определяте тези калории не знам.Уреда на който правите кардио показва ебаси измислените числа.Той не знае колко килгрма сте,дали сте с наднормено тегло,дали сте спортисти,дали теглото ви е от мускули или сланинка...
    Просто правете кардио!Действа!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Re: За изгорените калории

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Въпросът ми е колко калории е добре да се изразходват на ден от някакъв уред с цел изгаряне на мазнини, и по-точно за корема?

Трудно е да се каже, зависи колко калории си приела чрез храненията. За това си изготви първо диета.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Как точно ги определяте тези калории не знам.Уреда на който правите кардио показва ебаси измислените числа.Той не знае колко килгрма сте,дали сте с наднормено тегло,дали сте спортисти,дали теглото ви е от мускули или сланинка...
    Просто правете кардио!Действа!
    ЕВАЛА! Най-точният отговор!!!
    Тва сапросто шибани цифри.

Град
    Бургас

Re: За изгорените калории

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Въпросът ми е колко калории е добре да се изразходват на ден от някакъв уред с цел изгаряне на мазнини, и по-точно за корема?
    Карам велоергометър най-вече, за това колко калории е добре?
    А за скачането на въже?

Ако има нужда да казвам за тегло и височина съм добре, даже навсякъде ми изписва, че съм с поднормено тегло, но имам нужда от сваляне на малко мазнини от корема.

И не ми пишете, че чак сега съм се сетила да правя това-правя го от страшно много време и ефект виждам, просто сега се сетих да питам за това.

във розали.ком в дясно можеш да намериш таблица за дневната нужда от калориите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си